Infotek - Sture Exhibitions & Events – Brand environments

LÅT ER INSPIRERAS

INFOTEKET

TA DEL AV VÅRA INSPIRATIONSARTIKLAR OCH UTBILDNINGSMATERIAL OCH LÄR ER MER OM MÖJLIGHETERNA INOM EXPODESIGN OCH EVENTPRODUKTION.

COVID-säkra arbetsplatser

BACK TO OFFICE – Temporära och permanenta smittskyddsåtgärder för kontorslandskap, receptioner och offentlig miljö. Vi erbjuder unikt anpassade lösningar för korttidshyra, leasing eller köp.

Läs mer »

Inredningar

Skräddarsydda och varumärkesanpassade miljöer – en direkt förlängning av varumärket och en självklarhet 2020.
Unika interiörer med material, möbler och detaljer utvalda eller designade i enlighet med avsändarens identitet och profil.

Läs mer »

Sture™ Fasttrack: LEDUP

Visa upp er produkt eller erbjudande i ett revolutionerande displayssystem av superb kvalitet – LEDUP!

Glöm allt vad heter rollups i och med dessa portabla ljuslådor med hög ljusstyrka och jämn belysning, superenkla och snabba att montera, med utbytbara budskap.


Öka er synlighet och stick ut i konkurrensen!


Kan användas enskilda eller som helhet i form av vägg, och går även att ställda i vinkel med tillhörande beslag. Transportcase medföljer, och just ingår en timmas gratis originaltid från oss på Sture, för att ta fram anpassad grafik.


Intresserade? -Hör av er till oss för mer info och demo.

Läs mer »

Sture™ Expoguide: Mässa och monter

Varje år genomförs enbart i Sverige ett par hundra mässor. Detta innebär tusentals montrar av blandade storlekar och utformningar, vissa med tydligare och mer lyckad exponering än andra. Hur går man då tillväga för att skapa ett lyckat mässdeltagande?

Läs mer »

Popup- och Eventaktiveringar

Pop-up / Actionmarketing / Event – Möt er marknad på deras hemmaplan!
Aktiveringar på temporära ytor, kopplade till exempelvis en pågående kampanj, nyhetslansering eller för att stärka varumärkeskännedom, är stekhett just nu!
Många stadskontor, centrum och gallerior avsätter idag ytor till just denna typ av tillfälliga aktiveringar för att bidra till en levande och dynamisk miljö.
Genom denna typ av aktivering kan man bygga varumärke, driva försäljning och ge snabba resultat genom att möta sin publik direkt på deras hemmaplan. Det handlar om att skapa intressanta teman, kampanjer och budskap som lyfter fram mervärden.
Ni väljer platser, tidpunkter och era mest intressanta målgrupper – Flexibiliteten är stor och möjligheterna obegränsade.

Läs mer »