LÅT ER INSPIRERAS

INFOTEKET

TA DEL AV VÅRA INSPIRATIONSARTIKLAR OCH UTBILDNINGSMATERIAL OCH LÄR ER MER OM MÖJLIGHETERNA INOM EXPODESIGN OCH EVENTPRODUKTION.

EXPOGUIDE: Mässa och monter

Varje år genomförs enbart i Sverige ett par hundra mässor. Detta innebär tusentals montrar av blandade storlekar och utformningar, vissa med tydligare och mer lyckad exponering än andra. Hur går man då tillväga för att skapa ett lyckat mässdeltagande?

Läs mer »

Popup- och Eventaktiveringar

Pop-up / Actionmarketing / Event – Möt er marknad på deras hemmaplan!
Aktiveringar på temporära ytor, kopplade till exempelvis en pågående kampanj, nyhetslansering eller för att stärka varumärkeskännedom, är stekhett just nu!
Många stadskontor, centrum och gallerior avsätter idag ytor till just denna typ av tillfälliga aktiveringar för att bidra till en levande och dynamisk miljö.
Genom denna typ av aktivering kan man bygga varumärke, driva försäljning och ge snabba resultat genom att möta sin publik direkt på deras hemmaplan. Det handlar om att skapa intressanta teman, kampanjer och budskap som lyfter fram mervärden.
Ni väljer platser, tidpunkter och era mest intressanta målgrupper – Flexibiliteten är stor och möjligheterna obegränsade.

Läs mer »