Varumärkesanpassade miljöer | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

Inredningar - Skräddarsydda och varumärkesanpassade miljöer.

Att förlänga räckvidden och stärka upplevelsen av sitt varumärke genom anpassad interiör är 2020 en självklarhet – med design, material, möbler och inredningsdetaljer i enlighet med identitet och grafisk profil. En modern och tilltalande design talar tydligt om att man är en partner att lita på, med en stark vision och tydlig strategi om vart man vill – och hur man vill uppfattas. Rätt anpassad miljö kan även bidra till att driva och öka försäljning, om detta är målet. Att trygga potentiella kunder eller inköpare i rätt val av partner, genom ett seriöst intryck. Andra gånger kan det gälla att attrahera sökande eller stärka ett arbetsteams engagemang, att leva sitt varumärke och ingå i något större.

På Sture™ har vi skapat dessa miljöer tillika levande annonsytor sedan 1945, vi kallar det Brand Environments!

Med egen produktion inhouse samt egna snickare och montörer kan vi erbjuda kostnadseffektiva helhetslösningar – Kundanpassad inredningsdesign helt enkelt!
Utöver egen design och produktion är Sture™ dessutom återförsäljare och exklusiv distributör för en rad kända varumärken inom möbler, inredning, belysning och design.

Oavsett om det gäller showroom, butik eller reception – Vi erbjuder kostnadsfria designförslag och 3D-renderingar utifrån era lokalers unika behov samt behov kring syfte, funktion och grafisk identitet.

Tveka inte höra av er till oss för att förbehållslöst ta en diskussion och ett första steg mot er nya miljö!

Bildgalleri över utvalda projekt: