Tubbo© - En ny upplevelse | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

TUBBO - En ny upplevelse

Sture ™ är preferred partner för TUBBO© – Det absolut senaste och mest flexibla inom kategorin Pop-Up!
Perfekt för alla typer av pop-up koncept, restaurang, bar, event, retail, mötesrum, podcaststudio eller mobilt showroom.

Be Inside, Feel Outside

Tubbo är en markoberoende konstruktion med sofistikerad design som består av modulkomponenter. Det modulära systemet tillåter en längdintervall från 2meter till det oändliga och består av en serie transparenta okrossbara cylindriska moduler 3,6 m i diameter.

Designen skapar en fantastisk känsla av rymd som garanterar unika och oförglömliga upplevelser, och klarar dessutom av att stå ute året om med integrerad klimatanläggning. Interiören färgas stilfullt in med LED-ljus för skapa rätt miljö. Vidare kan enheten enkelt utrustas med valfri teknik, allt utifrån behov.

Etablering sker på bara några timmar och givetvis hjälper Sture till med transport och logistik, tillstånd och montering/demontering.

Enheten profileras helt enligt önskemål eller grafisk profil och vi erbjuder även inredning och dekor, olika golvmaterial och mattor med inskurna logotyper eller mönster, samt ett stort lager av möbler och inredningsdetaljer för köp, hyra eller leasing.

Hör av er till oss för att förbehållslöst diskutera konceptet, vi erbjuder dessutom kostnadsfria designförslag / CAD-ritningar.

Ovan renderingar är fiktiva designförslag.