Slide™ - Lysande inredningar | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

SLIDE™ - Lysande inredning

Sture™ är exklusiv agentur för Slide™ i Sverige, ett ledande italienskt designföretag och producent av innovativa möbler, armaturer och inredningsdetaljer i plastmaterial. Möblerna är tåliga, lätta att rengöra, kan stå utomhus samt går att belysa och färgsätta i valfri kulör.

SUSTAINABLE DESIGN FOR ALL, MADE-IN-ITALY

Produkter med stort designvärde och hög kvalitet som skapar uppmärksamhet i varumärkesmiljöer, inom retail och arbetsplatser eller mäss- och eventsammanhang. Produkterna passar lika väl inomhus som att stå ute i alla väder.

Materialet är linjär polyeten med låg densitet bearbetad enligt en nollemissionsprocess. Alla SLIDE-produkter är 100% återvinningsbara – hållbar kvalitetsdesign, tillgänglig för alla.

Möjligheterna är i princip oändliga genom det breda sortimentet och dom många olika estetiska inriktningar som erbjuds.
Därtill möjligheten att med integrerad ljuskälla öka exponeringen, ställas in i olika färger för att skapa rätt atmosfär eller matcha en grafisk profil/varumärke.

Vi erbjuder produkter för köp, hyra eller leasing – kontakta oss för att veta mer eller ladda ner katalogen nedan (PDF).

> Slide 2020 – Produktkatalog

Vi har även ett showroom med produkter på visning, beläget i våra lokaler i Järfälla 20min från Stockholm City – Varmt välkomna!