Nyheter | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

nyheter

LÄS OM VÅRA UPPDRAG

HÄR KAN NI LÄSA OM OCH TA DEL AV VÅRA SENASTE PROJEKT, PARTNERSKAP, PRODUKTIONER OCH LEVERANSER, FÖLJA MED BAKOM KULISSERNA OCH MYCKET MERA.

MINI, eCarExpo 2024

Lekfull elegans med stor personlighet – Mässans kanske mest iögonfallande monter genom sin härliga färgsättning och utmanande design. Ingen undgick nog dom enorma 3m stora och i det närmaste holografiska klot som hängde över monterytan och drog blickar till sig för att förstärka det designuttryck och karaktär som MINI står för.

Läs mer »

BMW, eCarExpo 2024

Genom bevisad trygghet i leveranser under dom senaste tre åren hade vi det fortsatta nöjet att supportera våra branschvänner LE PACTE AB och återigen producera BMWs monter.
Den enorma monterytan ramades stilfullt in av ljuslådor med iögonfallande grafik som förstärktes av matchande tygdraperingar projicerade med ljus och fläktar som skapade ett levande vågspel ovan bilarna – Känslan av frihet ute på öppen väg!

Läs mer »

ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS, SPEEDGATE

När vår kund ASSA planerade att lansera en banbrytande speedgate med elegant och anpassningsbar design/färgscheman, fick vi uppdraget att ta fram ett koncept att presentera denna via ett internationellt streamat lanseringsevent och konferens. Lösningen blev en modulär och mobil plattform med tillhörande LED-portal, som kan användas var för sig samt i olika uppställningar för exempelvis mässa, event och showroom.

Läs mer »

REVENT, IBA 2023

IBA (iba.TRADE FAIR) i München är världens ledande mässa för bak- och konfektyrbranschen och erbjuder en unik plattform där de senaste trenderna och innovationerna inom branschen presenteras.

Vår trogna kund Revent ställde i vanlig ordning ut med en stor, iögonfallande monter som visade deras senaste innovationer samt breda produktutbud inom bakugnar.

Läs mer »

XYLEM, VATTEN 2023

På Vatten2023 på Svenska Mässan, Sveriges största mötesplats inom vatten och avlopp, samlas en unik blandning av aktörer inom segmentets alla delar; offentlig sektor, industri, drift och underhåll.

På plats är Xylem, och dessutom med ett helt nytt mässkoncept som verkligen tar för sig i mässhallen. I ett synnerligen lekfullt spel mellan 2D och 3D återspeglas vattnets rörelse genom ljusgenomsläppande printat tyg, monterade i specialkonstruerade vågformade ramar hängande över montern – en effekt som inte bara stilfullt ramar in montern utan drar blickar till sig från samtliga delar av mässhallen.

Läs mer »

Sommarhälsning 2023

Sommaren står för dörren, och med den välförtjänt vila för vårt hårt arbetande team. Våren har varit intensiv med många roliga och kreativa uppdrag, utmaningar och produktioner. Sedvanligt bjuder vi på en inspirerande återblick genom några väl valda projekt – Mycket nöje!

Läs mer »

ELFACK 2023, Svenska Mässan

ELFACK 2023 är norra Europas största mötesplats för allt inom energi, el och belysning med över 400 utställare och drygt 20.000 besökare på Svenska Mässan.

Med start igår och fram till på fredag pågår mässan som kraftsamlar aktörer inom fastighet, städer, transporter, teknik, ekonomi och politik, med fokus på elektrifiering och digitalisering som nyckelområden inom den pågående samhällsomställningen.

Sture har i vanlig ordning levererat ett flertal montrar till mässan, håll till godo med detta inspirerande inlägg.

Läs mer »

GLOBHE, GWF 2023

Med start idag ställer Globhe (kort för Global Health) ut på Geospatial World Forum (GWF) i Rotterdam. GWF är en årlig sammankomst av geospatiala proffs och ledare som representerar hela ekosystemet av offentlig politik, nationella kartläggningsbyråer, privata företag, multilaterala och utvecklingsorganisationer, vetenskapliga och akademiska institutioner och stora slutanvändare från statliga företag och medborgartjänster.

Läs mer »

VINNARE GYLLENE HJULET 2023 – SILVER FÖR ÅRETS EXPO

”En värld av stories” var budskapet i konceptframtagningen av den 135 kvadratmeter stora montern åt Storytel inför Bokmässan 2022. Konceptet utmanade allt vad heter traditionellt byggande med ett otroligt precisionsarbete som genomsyrande hela designen, och där nivån på hantverk utmanade oss i olika kompetenser. Att återigen bli såväl nominerade till ett Gyllene Hjulet som att ta hem en hedervärd andraplats för Årets Expo är ett kvitto på att vi lyckades bra med uppgiften.

Läs mer »

SCANIA, Södertälje 2023

Power Solutions är ett av Scania CV’s affärsområden och som innehåller motorer för industri, marin och kraftverksamhet. I Marcus Wallenberghallen i Södertälje har vi skapat en helt ny utställningsmiljö med syftet att visa motorplattformens räckvidd. Tanken är att besökarna själva kan utforska och förstå Scanias pågående resa mot elektrifiering och minskade CO2-utsläpp, inte bara för lastbilar utan även för Power-lösningar.

Läs mer »

ANDREU WORLD, SFF 2023

Andreu World är ett familjeföretag inom modern möbeldesign för hem, kontor, hotell, restauranger och företagsutrymmen, med mer än 65 års affärserfarenhet. Filosofin är en summa av kärlek till detaljer, excellens och bra design. Dom är trogna tanken att för att bygga framtiden måste vi hålla det förflutna vid liv. Hantverk och tradition är koncept som förblir levande i vardagen genom personlig bindning, samlad erfarenhet och det engagemang som utvecklas generation efter generation.

Läs mer »

RAMIRENT, Solna 2023

Ramirent AB är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap.
På deras huvudkontor i Solna har vi hjälpt att stärka upp varumärkesmiljön och skapa ett trivsamt landskap med funktionella ytor i snygga inramningar.

Som besökare möts man redan i entrén av en trivsam atmosfär och ett intryck av en seriös aktör, en naturlig plats att mötas på – även internt, nu med ännu större glädje och stolthet över sin arbetsplats.

Läs mer »

Sociala medier

Följ oss i våra andra digitala kanaler och ta del av nyheter, tips, aktuella händelser och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?

Kontakta oss | +46 8 586 159 00 | info@sture.se

Copyright 2024 © Sture Exhibitions & Events AB. All Rights Reserved.