Om Sture | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

OM OSS

Sture är en riktig totalleverantör i ordets rätta bemärkelse.
Vi är varken eventbyrå, mässbyrå, monterproducent, designföretag, inredningssnickeri, grafisk ateljé, monterbyggare eller logistikföretag - Vi är helt enkelt allting på samma gång.

Med ledord som trygghet, kreativitet, kvalitet och resursstyrka utgör vi en komplett samarbetspartner och totalleverantör. Vi erbjuder alltifrån konceptutveckling, strategi, design och projektledning till kostnadseffektiv inhouse-produktion, montage, logistik, hyrservice, mässutbildningar och kringarrangemang. Sveriges mest moderna anläggning för mäss- och eventproduktion står till ert förfogande.

Våra kunder utgörs av såväl välkända globala företagskoncerner som lokala småföretag, verksamma inom alla typer av branscher. Dessutom samarbetar vi, som produktionspartner, med många namnkunniga event- och kommunikationsbyråer.

Mass-och-eventproduktion-sturehuset-4

Grafisk produktion

Inom grafisk produktion kan vi utföra alltifrån originalarbete, layout och bildredigering till komplett färdig slutprodukt inklusive montering och eventuella efterbehandlingar. Våra kreativa originalare har lång erfarenhet, utbildning och kompetens inom grafisk formgivning, layout och bildhantering.

Printproduktion

Våra storformatsskrivare hanterar högupplösta utskrifter på flera meters bredd och på mängder av printmedia.
Dessutom utgörs maskinparken även av skärplotters för konturskärning av digitalprintade dekaler och självhäftande folie. Liksom skärbord, laminerings- och monteringsutrustning för eventuell efterbearbetning av utskrifter och skyltmaterial. Montering kan utföras på alla tänkbara material såsom veka, PVC, kapa, MDF, metall, akryl eller glas

Mass-och-eventproduktion-sturehuset-6
Mass-och-eventproduktion-sturehuset-8

Produktionskapacitet

Till vårt förfogande står såväl toppmodernt snickeri med CNC-maskin som måleri, produktionshall och svets/metallverkstad. Vi har resurser för att arbeta i alla tänkbara material – från trä, plast och glasfiber till metall, betong och textilier.
Utöver detta vårt uthyrningslager som omfattar över 5000 kbm med alltifrån golv, matta, möbler, diskar, podier och inredning till byggsystem, trossrigg, belysning, el och A/V-teknik. 

Lager och logistik

Låt oss ta hand om ert eventmaterial mellan era events. Med våra lager-, logistik- och distributionstjänster håller ni materialet uppdaterat och redo för nästa projekt.
Vi hanterar alltifrån skrymmande och omfattande gods för hela eventinredningar till enstaka artiklar såsom displaysystem, broschyrmaterial och give-aways. Inför era events väljer ni ut vilka artiklar som skall distribueras samt tidpunkt, plats och önskad lösning för returfrakt.

Mass-och-eventproduktion-sturehuset-10
Mass-och-eventproduktion-sturehuset-11

Resurser

Vi är mycket stolta över våra kunniga medarbetare som omfattar alltifrån designers, projektledare och produktionsledare till inredningssnickare, grafiker, originalare, montörer, dekoratörer och lagerpersonal. Som totalleverantör kan vi tillgodose alla era behov.

Företagsuppgifter

Telefon: +46 8 586 159 00

Mailadresser
Övergripande: info@sture.se
Kontakta säljare: sales@sture.se
Ekonomi/admin: ekonomi@sture.se
Fakturor: ekonomi@sture.se

Adress: Värmevägen 3A
SE-177 58 Järfälla
Stockholm, Sweden

Organisationsnummer: 556437-1184

VAD VILL DU HA HJÄLP MED?

Bankuppgifter

Bank: Svenska Handelsbanken AB (publ)
Box 66
SE-182 11 Danderyd
Sverige

Bankgiro: 5392-6028
Swish: 1232758829
Bankkonto: 6920 495 520 268
IBAN: SE55 6000 0000 0004 9552 0268
BIC/SWIFT: HANDSESS