Projekt | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

LÄS OM VÅRA PROJEKT

HÄR KAN NI LÄSA OM OCH TA DEL AV VÅRA SENASTE PROJEKT OCH FÖLJA MED BAKOM KULISSERNA OCH MYCKET MERA.

SAPA, Nordbygg 2024

”En monter som oftast var fylld till bredden, trots den stora ytan på 145 kvadratmeter, var Hydro Building Systems (Sapa), som utvecklar och säljer byggsystem i aluminium…”
35 000 personer besökte Nordbygg 2024, och återigen ställde vår kund Sapa Sverige ut med en imponerande monter som tog för sig rejält i mässhallen, och samtidigt blev omskriven i diverse bransch-media och byggforum;

Läs mer »

LAYHER, Nordbygg 2024

Layher AB är världens största tillverkare av ställningssystem, och erbjuder alltifrån kompletta ställningspaket till skräddarsydda lösningar för att möta alla och unika behov, utmanande förhållanden och med hög säkerhet.

På Nordbygg / Stockholmsmässan utgjordes monterkonceptet av en två våningar hög ställningskonstruktion med en grön, lummig loungeyta på höjd under konceptet ”mässhäng” med god utblick över mässhallen.
Till detta presenterades säkra fallskydd, ställningssläp, väderskydd och mycket mer. Extra blickfång genom LED-effekter, mattan skuren enligt logotype, skarpa signalfärger och stora, iögonfallande ljuslådor.
Dessutom en publikdragande aktivitet genom reaktionsspelet ”Layherduellen”.

Läs mer »

XYLEM, Nordbygg 2024

Nordbygg är Nordens största mötesplats för bygg och fastighetsbranschen med 34 000 besökare.
Xylems stilfulla, iögonfallande och välplacerade monter lockade många besökare. Genom sina signifikativa och lekfulla vågor syntes dom långväga över mässhallen och gjorde sig väl synlig bland konkurrensen. En öppen och överblickbar design med en stor social mötesplats i center, samt en stor LED-vägg för digitala budskap och långvägskommunikation.

Läs mer »

MINI, eCarExpo 2024

Lekfull elegans med stor personlighet – Mässans kanske mest iögonfallande monter genom sin härliga färgsättning och utmanande design. Ingen undgick nog dom enorma 3m stora och i det närmaste holografiska klot som hängde över monterytan och drog blickar till sig för att förstärka det designuttryck och karaktär som MINI står för.

Läs mer »

BMW, eCarExpo 2024

Genom bevisad trygghet i leveranser under dom senaste tre åren hade vi det fortsatta nöjet att supportera våra branschvänner LE PACTE AB och återigen producera BMWs monter.
Den enorma monterytan ramades stilfullt in av ljuslådor med iögonfallande grafik som förstärktes av matchande tygdraperingar projicerade med ljus och fläktar som skapade ett levande vågspel ovan bilarna – Känslan av frihet ute på öppen väg!

Läs mer »

REVENT, IBA 2023

IBA (iba.TRADE FAIR) i München är världens ledande mässa för bak- och konfektyrbranschen och erbjuder en unik plattform där de senaste trenderna och innovationerna inom branschen presenteras.

Vår trogna kund Revent ställde i vanlig ordning ut med en stor, iögonfallande monter som visade deras senaste innovationer samt breda produktutbud inom bakugnar.

Läs mer »

XYLEM, VATTEN 2023

På Vatten2023 på Svenska Mässan, Sveriges största mötesplats inom vatten och avlopp, samlas en unik blandning av aktörer inom segmentets alla delar; offentlig sektor, industri, drift och underhåll.

På plats är Xylem, och dessutom med ett helt nytt mässkoncept som verkligen tar för sig i mässhallen. I ett synnerligen lekfullt spel mellan 2D och 3D återspeglas vattnets rörelse genom ljusgenomsläppande printat tyg, monterade i specialkonstruerade vågformade ramar hängande över montern – en effekt som inte bara stilfullt ramar in montern utan drar blickar till sig från samtliga delar av mässhallen.

Läs mer »

ELFACK 2023, Svenska Mässan

ELFACK 2023 är norra Europas största mötesplats för allt inom energi, el och belysning med över 400 utställare och drygt 20.000 besökare på Svenska Mässan.

Med start igår och fram till på fredag pågår mässan som kraftsamlar aktörer inom fastighet, städer, transporter, teknik, ekonomi och politik, med fokus på elektrifiering och digitalisering som nyckelområden inom den pågående samhällsomställningen.

Sture har i vanlig ordning levererat ett flertal montrar till mässan, håll till godo med detta inspirerande inlägg.

Läs mer »

GLOBHE, GWF 2023

Med start idag ställer Globhe (kort för Global Health) ut på Geospatial World Forum (GWF) i Rotterdam. GWF är en årlig sammankomst av geospatiala proffs och ledare som representerar hela ekosystemet av offentlig politik, nationella kartläggningsbyråer, privata företag, multilaterala och utvecklingsorganisationer, vetenskapliga och akademiska institutioner och stora slutanvändare från statliga företag och medborgartjänster.

Läs mer »