Projekt | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

LÄS OM VÅRA PROJEKT

HÄR KAN NI LÄSA OM OCH TA DEL AV VÅRA SENASTE PROJEKT OCH FÖLJA MED BAKOM KULISSERNA OCH MYCKET MERA.

Julvärld, Täby Centrum

På uppdrag av Division tillsammans med Täby Centrum har vi producerat och levererat en komplett julvärld till centrumet som är en av Sveriges största köpcentrumanläggningar

Läs mer »

Swedental 2021

Till Swedental 2021 producerade och levererade vi mässmontrar till tre utställare, varav en på uppdrag av branschkollegorna på PS Occasion för Praktikertjänst. Dom andra två var Apoex och Nordenta, alla med sitt egna unika uttryck och funktion.

Läs mer »

Schönox Displayer

Displayproduktion är ett av våra många kompetensområden, där varje projekt är unikt med utformning och grafiskt manér som anpassas efter varje produkts unika behov, karaktär eller tekniska lösning samt varumärkesprofilering.
På uppdrag av SIKA har vi utvecklat och producerat displayer åt varumärket Schönox.

Läs mer »

Le Pavillon Hexagonal, Paris

På plats i trädgården på Svenska Institutet i Paris står Le Pavillon hexagonal, ett initiativ av Svenskt Trä och Sveriges Arkitekter. Paviljongen kommer att stå hela året ut, och symboliserar vänskap och samverkan samt belyser vikten av partnerskap för att nå dom globala klimatmålen.

Läs mer »

FF KAKEL, Uppsala

Sedan en tid tillbaka står ännu en butik klar för åt FF Kakel, nämligen deras Concept Studio i Uppsala.

Konceptet följer det som först skapades till butiken i Stockholm, en modern studiomiljö med tillhörande proffsbutik och lager. En mötesplats för proffsen, samtidigt en inspirationsmiljö för beställare att enkelt göra sina val

Läs mer »

IAR Systems, Embedded World 2020

IAR Systems bjuder in sina besökare på Embedded World i Nürnberg att öka sina kunskaper genom gratis seminarier, faktiskt hela 46stycken under tre dagar, som hålls i deras egen monter.

-Ett inkluderade och generöst koncept som verkligen drar publik!

Utöver detta får man givetvis ta del av deras senaste produkter och teknik, träffa deras experter öga mot öga, samt en förhandsgranskning och chans att prova IAR Academy On Demand, deras nyligen lanserade onlinekurser.

Allt detta snyggt inramat i mässans kanske häftigaste och mest utmanande färgsättning, som tydligt sticker ut bland konkurrensen i mässhallen.

Läs mer »

Andreu World, Möbelmässan 2020

Kärnan i Andreu Worlds filosofi är trä, det finns inget annat material som lika unikt, varmt och ädelt.
Träbearbetning är en filosofi för sig självt, det är ett sätt att förhålla sig till världen. Med tiden har dom försökt upprätthålla dessa egenskaper i alla sina konstruktioner, oavsett material och teknik som används.

Montern som verkligen andas filosofin gör sig väl synlig och levande genom obehandlad granplyfa.
Värt att även nämnas i sammanhanget är att det är svenskt trä genomgående, hållbart och trendriktigt.

Läs mer »

Northern, Möbelmässan 2020

Northern ställer återigen ut på anrika Stockholm Furniture Fair, och med lansering sin helt nya vår / sommar 2020-kollektion, i en väl balanserad monter med harmonisk färgsättning.

Där det kreativa uttrycket möter traditionellt hantverk, och där blek skönhet kombineras med grova kontraster, det är där inspiration föds och skapar nya riktningar för design – en strävan för allt vad Northern står för.

Läs mer »

AJ Produkter, Möbelmässan 2020

Med temat ”Må bättre på jobbet” ställer AJ produkter återigen ut på Stockholm Furniture Fair, och premiärvisar sin egen design samt bjuder på trendspaningar.

Två inredningstrender i år är runda former på möbler samt kulören blå, varpå AJ precis släppt fåtöljen Smith som är en inbjudande och elegant fåtölj för kontoret, loungen eller entrén – givetvis på display i färgen havsblå.

Utöver detta lanseras soffan Copenhagen av den danska designern Emil Thorup, samt att aktivitetsstolar lottas ut dagligen.
Mycket spännande aktiveringar med andra ord, i en monter som är tydlig och överblickbar, med ett flertal LED- skärmar och en imponerande drapering om 5 meters höjd

Läs mer »