Projekt | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

LÄS OM VÅRA PROJEKT

HÄR KAN NI LÄSA OM OCH TA DEL AV VÅRA SENASTE PROJEKT OCH FÖLJA MED BAKOM KULISSERNA OCH MYCKET MERA.

IAR Systems, Embedded World 2020

IAR Systems bjuder in sina besökare på Embedded World i Nürnberg att öka sina kunskaper genom gratis seminarier, faktiskt hela 46stycken under tre dagar, som hålls i deras egen monter.

-Ett inkluderade och generöst koncept som verkligen drar publik!

Utöver detta får man givetvis ta del av deras senaste produkter och teknik, träffa deras experter öga mot öga, samt en förhandsgranskning och chans att prova IAR Academy On Demand, deras nyligen lanserade onlinekurser.

Allt detta snyggt inramat i mässans kanske häftigaste och mest utmanande färgsättning, som tydligt sticker ut bland konkurrensen i mässhallen.

Läs mer »

Andreu World, Möbelmässan 2020

Kärnan i Andreu Worlds filosofi är trä, det finns inget annat material som lika unikt, varmt och ädelt.
Träbearbetning är en filosofi för sig självt, det är ett sätt att förhålla sig till världen. Med tiden har dom försökt upprätthålla dessa egenskaper i alla sina konstruktioner, oavsett material och teknik som används.

Montern som verkligen andas filosofin gör sig väl synlig och levande genom obehandlad granplyfa.
Värt att även nämnas i sammanhanget är att det är svenskt trä genomgående, hållbart och trendriktigt.

Läs mer »

Northern, Möbelmässan 2020

Northern ställer återigen ut på anrika Stockholm Furniture Fair, och med lansering sin helt nya vår / sommar 2020-kollektion, i en väl balanserad monter med harmonisk färgsättning.

Där det kreativa uttrycket möter traditionellt hantverk, och där blek skönhet kombineras med grova kontraster, det är där inspiration föds och skapar nya riktningar för design – en strävan för allt vad Northern står för.

Läs mer »

AJ Produkter, Möbelmässan 2020

Med temat ”Må bättre på jobbet” ställer AJ produkter återigen ut på Stockholm Furniture Fair, och premiärvisar sin egen design samt bjuder på trendspaningar.

Två inredningstrender i år är runda former på möbler samt kulören blå, varpå AJ precis släppt fåtöljen Smith som är en inbjudande och elegant fåtölj för kontoret, loungen eller entrén – givetvis på display i färgen havsblå.

Utöver detta lanseras soffan Copenhagen av den danska designern Emil Thorup, samt att aktivitetsstolar lottas ut dagligen.
Mycket spännande aktiveringar med andra ord, i en monter som är tydlig och överblickbar, med ett flertal LED- skärmar och en imponerande drapering om 5 meters höjd

Läs mer »

OCL Brorssons, Automässan Göteborg

Svenska Automässan är unik – Ingen annanstans i Norden medverkar lika många leverantörer, tillverkare, grossister, experter och specialister för motorbranschens servicemarknad.
Mässan har över 16.000 besökare som alla vill ta del av det senaste inom reservdelar och tillbehör, verkstadsutrustning, digitalisering, plåt och lack, däck och fälg etc.
OCL Brossons är som både designer och producent av fälgar oslagbart snabba från designidé till produktion och vidare till leverans. Deras egen designavdelning hämtar regelbundet intryck och inspiration från såväl de europeiska, de amerikanska samt de asiatiska marknaderna. Med andra ord; det är på OCL Brorssons man hittar nyheterna först!

Läs mer »

Pricer, NRF Retail Week NYC

Världens största detaljhandelskonferens och mässa, National Retail Federation ”NRF Retail Week”, pågår just nu i NYC och mässhallen fullständigt kokar av entusiastiska besökare.
Med 800+ utställare från 99 länder och med 100+ seminarier är mässan en massiv marknadsplats för detaljhandeln, fylld med transformativa, tekniska lösningar och de senaste trenderna inom retail.
Sture har återigen etablerat det skalbara och modulära monterkoncept vi skapat åt svenska Pricer AB, unikt anpassat efter ny monteryta och behov, i modern skandinavisk design givetvis!
Väl på plats har vi även trendspanat, och är nu fullmatade med inspiration och idéer: En viktig del i vår ambition att ligga i absolut framkant!

Läs mer »

Northern, IMM Köln

Med 15 års designerfarenhet känner Northern.no ett ansvar för att skapa vardagliga föremål som har potential att hålla över tid – både i skick och i karaktär, vilket även passar riktningen i branschen: Back to basics.

Ändå fram till söndag ställer dom ut på den internationella möbelmässan i Kön, imm cologne, med sina närmare 1200 utställare och otroliga 150.000 besökare som vill ta del av de senaste trenderna och innovationerna vad gäller inredningsdesign.
Konceptet är modernt, skandinaviskt och sobert med produkterna samt upplevelsen i fokus!

Läs mer »

Hultafors, AplusA

In every way, a partner to rely on!
Hultafors Group består av bl.a. varumärkena Snickers Workwear, Hultafors, Hellberg, Wibe Ladders och tillsammans bildar de en unik produktfamilj för professionella hantverkare.
I förra veckan ställde Hultafors ut på världens ledande mässa för skydd, säkerhet och hälsa på arbetsplats – A+A 2019 i Düsseldorf.
Mässan hade hela 2121 stycken utställare, från 63 länder och över 73 000 besökare var på plats för att ta del av det allra senaste.
Hultafors presenterade de olika varumärkena spridda på två monterytor i en väl avvägd balans med lika delar synlighet och tydlighet – den ena ytan om hela 260kvm med en ovanvåning på 36kvm, samt den andra om 100kvm.
Vi på Sture ™ är riktigt stolta över att få leverera Hultafors mässkoncept som håller en riktigt hög kvalité med snygg design – precis som deras produkter!

Läs mer »

Ox2, Vindkonferensen

Ox2 utvecklar, finansierar, konstruerar och hanterar stora projekt inom sektorn för förnybar energi.
Den 23-24 oktober besöker vindkraftsindustrin, politiker, experter och aktörer inom förnybar energi Münchenbryggeriet i Stockholm för den årliga Vindkonferensen, som är Sveriges främsta arena för nätverkande och kunskapsdelning inom området. Konferensen varvar seminarier och debatter med nätverk och aktiviteter i utställningshallen och Ox2 står redo att diskutera framtidens energi.

Läs mer »