Popup- och Eventaktiveringar | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

Pop-up / Actionmarketing / Event – Möt er marknad på deras hemmaplan!

Aktiveringar på temporära ytor, kopplade till exempelvis en pågående kampanj, nyhetslansering eller för att stärka varumärkeskännedom, är stekhett just nu!
Många stadskontor, centrum och gallerior avsätter idag ytor till just denna typ av tillfälliga aktiveringar för att bidra till en levande och dynamisk miljö.

Genom denna typ av aktivering kan man bygga varumärke, driva försäljning och ge snabba resultat genom att möta sin publik direkt på deras hemmaplan. Det handlar om att skapa intressanta teman, kampanjer och budskap som lyfter fram mervärden.

Ni väljer platser, tidpunkter och era mest intressanta målgrupper – Flexibiliteten är stor och möjligheterna obegränsade.

Vi har arbetat event marketing och brand experience sedan långt innan begreppen ens existerade.

Våra kreatörer och designers skapar tredimensionella exponeringslösningar som lyfter fram er produkt, budskap eller kampanjtema på ett unikt sätt. Kreativa, innovativa och smarta lösningar med alltifrån konceptutveckling, innehåll och design till renodlade tekniska tjänster. Ovanpå detta hjälp med eventpersonal, profilprodukter, logistik samt etablerings- och turnésupport etc.

I Korthet – allt ni behöver för att genomföra ett lyckat event!

Bildgalleri över utvalda projekt: