FF CONCEPT STUDIO | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

FF CONCEPT STUDIO, 2020

FF Kakel tar sin bransch till nästa nivå och utmanar det traditionella med sin nya satsning: FF Concept Studio.

Butiksformatet är innovativt och unikt för branschen, med tre steg till en enkel kakelaffär:

Boka tid: Upptäck och ta intryck och botanisera bland miljöerna och all världens plattor. Finn information om produkterna och visualisera kakeldrömmarna i FF´s digitala showroom.

Kreativt möte: Boka tid med en professionell säljare/inredare som hjälper med val, frågor och som även håller kontakten med entreprenören.

Leverans : FF sammanställer val, offererar och informerar beställare samt entreprenör om leveranstider etc. under projektets gång.

Att arbeta med tidsbokade möten säkerställer 100% service och engagemang, väl förberedda möten samt tillgången ett ”eget” kreativt team med inredare till sitt projekt. En kontrollerad butiksmiljö ger förutsättningar att fördjupa, inspireras och utforska – allt för att få precis det man söker!

Själva butikskonceptet är dynamiskt, framtaget med aspekt att vara modulärt och anpassningsbart till olika lokaler och ytor men även för att framtidssäkra om butiksmiljön ska byggas om eller byta uttryck, förändra besökarflöde etc.
Samtidigt en snygg, modern inramning som sätter produkterna i fokus. Att dessutom integrera kreativa inslag i form av bl.a. inspirerande moodboards ger förutsättningen att kunna sätta valet av kakelplattor i en kontext och visualisera det slutliga resultet.

Till Concept Studio följer även en proffsbutik med tillhörande lager/drive thru lager, där produkter och material kan införskaffas och fyllas på, såväl inför projektstart som under pågående. Dessutom bjuds det på kaffe i världsklass – väldigt uppskattat av proffsen!

Läs mer på ffkakel.se