COVID-säkra miljöer | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

COVID-SÄKRING FÖR ARBETSPLATSER | RETAIL | OFFENTLIG MILJÖ

På Sture™ har vi specialiserat oss på säkra miljöer, helt i enlighet med myndigheternas riktlinjer.
Vi har tagit fram produkter för korttidshyra utan några som helst ingrepp i befintlig inredning men även permanenta lösningar för företag som vill smittskyddssäkra sina mötesytor över tid.

Alla behöver vi hjälpas åt att stoppa smittspridningen, men vi behöver även lära oss att leva med detta över tid, samt framtidssäkra.
Att anpassa en miljö utifrån dess unika behov, funktioner och infrastruktur behöver varken vara omständligt eller betydligt kostsamt.
Vi kan därför erbjuda fri konsultation, kostnadsfria CAD-ritningar och snabba leveranser – för att ni enkelt ska kunna påbörja processen.

Föregående bild
Nästa bild


Bakgrund
:

Folkhälsomyndigheten (FHM) rekommenderar dom företag som har möjlighet och förutsättningar till fortsatt distansarbete och visst fungerar denna lösning dugligt för många. För andra innebär den ett stort tapp i produktion, effektivitet, sämre sammanhållning mellan kollegor och arbetsteam – allt med en negativ påverkan på företagets faktiska resultat.

Även svensk retail/detaljhandel känner märkbart av effekten av antalet tappade kundbesök, och här fyller helt klart online-shoppingen sitt kanske största syfte. Men det fysiska mötet med direkt service från personal är i stor utsträckning mycket svårt att ersätta med det digitala, båda har helt klart sin funktion att fylla.

Med full respekt för rådande läge så finns det alternativa lösningar till att hålla varumärkesmiljöer operativa med personal och besökare på plats. Detta genom åtgärder som säkrar samtidigt som det följer dom regler och riktlinjer som finns, något som vi kan kombinera med vår långa erfarenhet av kontors- butiks- och inredningsdesign. Det handlar exempelvis om att sprida avstånden mellan såväl kollegor och arbetsteam, som kunder och besökare. Genom planering kan landskapet bl.a. utformas till ett kluster av mötesplatser, samtliga med stationer för handsprit och avskärmande väggar, kommunikation och skyltning, etc.

Varje lokal eller våningsplan får en individuell, optimerad anpassning utifrån dess unika behov och infrastruktur.
Kontakta oss redan idag konsultation och att förbehållslöst diskutera era behov.

 

Föregående bild
Nästa bild


Skapa en fungerande miljö att arbeta, besöka och röra sig i – ett helhetstänk!

Handspritdispensers och att uppmana till att hålla avstånd är absolut en bra start och ett första steg, men för att verkligen försäkra en trygg miljö krävs ett mer övergripande tänk som sträcker sig längre in i lokalen än bara i entrén. Primärt behöver antal personer som rör sig på en och samma yta begränsas genom ett flertal åtgärder. Hänsyn behöver vidare tas till såväl publikflöde som faktiska funktionsytor, befintlig inredning och sociala mötesytor. Att utforma ett landskap med zonindelning och avskärmande väggar,  dirigering av flöde, access till handsprit i anslutning, välplacerade hostskydd vid ”stoppytor” etc. och samtidigt att få det att upplevas integrerat och inte alls störande gentemot befintlig miljö och inredning är ett kunskapskrävande arbete. 

Vi på Sture™ har lång och gedigen erfarenhet av inredningsdesign och utformning av offentlig miljö; från kontor och showroom till retail och köpcentrum samt events och publika sammanhang.

I ovan bildspel ett urval av våra standardprodukter för hyr, köp och leasing och som finns för omgående leverans.

Kontakta oss via formuläret nedan för ett förbehållslöst första samtal kring just era behov: