STORYTEL, Bokmässan 2024 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

STORYTEL, Bokmässan 2024

Storytel bjöd in till en riktig Grand Opening på årets BokmässanSvenska Mässan.

På fredagen invigdes Voice Switcher-båset i Storytels populära monter, en öppningsceremoni där Stefan Sauk, mannen bakom en av de mest populära Voice Switcher-rösterna, medverkade och alla som ville kunde testa AI-kloningstekniken.
Funktionen Voice Switcher lanserades på engelska hösten 2023 med syftet att lösa det grundläggande ljudboksproblemet att vi alla gillar olika när det kommer till uppläsningar. Med Voice Switcher kan användarna växla sömlöst mellan originaluppläsaren och ett antal syntetiska röster för att hitta den röst som passar dem bäst. Funktionen kan också användas för att växla mellan flera mänskliga uppläsare i de fall en ljudbok finns i mer än en version.
– Riktigt häftigt och omåttligt populärt, inrymt i vår pop-up produkt Tubbo!

Dessutom bjöds det in till 40-årskalas med tårta och festligheter när Sveriges mest älskade tjejtjusare Sune fyllde jämnt. Författaren Sören Olsson var på plats och berättade om hur han och Anders Jacobsson skapat ett barnboksuniversum som är och har varit relevant för generationer av läsare.

Utöver detta och mycket mer bjöds besökarna som alltid in i Storytels drömmiga, rosa värld för spännande författarsamtal, ta del av nyheter och utforska det enorma utbudet av böcker.

Den enorma montern med sin signifikativa färg syntes långt över mässhallen och var konstant välfylld.
Stort tack Storytel för fortsatt förtroende, alltid ett sant nöje!