DAIKIN, Hem och Villamässan 2024 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

DAIKIN, Hem och Villamässan 2024

Daikin Sweden AB är en ledare inom värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystem, känt för sina innovativa och energieffektiva lösningar inom allt från luftkonditioneringssystem och värmepumpar till kylsystem.

Inför Hem och villamässanStockholmsmässan skapade vi ett helt nytt monterkoncept, utformat att vara modulärt och skalbart. Modulerna kan kombineras på olika sätt för att passa storlek, layout och även höjd beroende på mässans krav och olika förutsättningar. Montern erbjuder dessutom flera justerbara exponeringsytor att anpassas efter produkter eller budskap, utan att behöva byta ut hela monterstrukturen.

Vidare är konstruktionen gjord av hållbara och återanvändbara material som lätt kan transporteras och återmonteras. Exempelvis genom aluminiumramar, textilväggar och återvunnen plast för att skapa en slitstark och estetiskt tilltalande struktur, utan att kompromissa med designens estetik.

Denna typ av monter gör att företaget kan behålla en konsekvent varumärkesprofil samtidigt som det anpassar sig efter olika mässor och målgrupper, vilket ger både flexibilitet och hållbarhet i långa loppet.

Stort tack Daikin för fortsatt gott samarbete, vi ser fram emot nästa mässa och en ny version av samma monter!