WELAND, Nordbygg 2024 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

WELAND, Nordbygg 2024

Belönad som ’Årets Publikmagnet’ på Nordbygg 2024 – Weland AB!

På uppdrag av och i nära samarbete med branschvännerna PS Occasion samt med tekniksupport via Creative Technology Sweden skapades ett storslaget monterkoncept om hela 345kvm och två våningar. 170st LED-paneler spelade rörligt material som gjorde att monters visuella uttryck konstant förändrades och drog blickar till sig.

Den enorma, stilistiska och mönsterskurna vepan runt trossen belystes med rörligt ljus och kompletterades med stora belysta logotyper – långvägskommunikation som tog för sig i hallen på Stockholmsmässan.
Inga detaljer förbisedda, från profilerade vattenflaskor och tilltugg, juice från Rscued, till personalklädsel och stilig dekor samspelade för att skapa en sammanhängande och storslagen effekt.

Att montern dessutom förändrade sig ytterligare under pågående mässa genom skifte av produkter hjälpte till att skapa ännu större hype, inte minst genom Welands designtävling för design- och arkitekturstuderande ’Next Step’ där vinnande bidrag visades upp: Vinnartrappan

(Läs mer; https://eventeffect.se/vinnartrappan-har-blivit-verklighet)

På mässans andra och tredje dag gästade också Magdalena Forsberg som utmanade modiga monterbesökare i jägarvila, ett rejält dragplåster som drog deltagare och publik.


Weland är en ledande tillverkare av trappor, räcken, ramper, gångbryggor, gallerdurk och entresoler samt en av Sveriges största aktörer inom plåtbearbetning.
Vidare en van och frekvent mässutställare som förstår vikten av en aktiv monter, samt att våga satsa på det extraordinära.

Stort, stort tack till samtliga inblandade!