LAYHER, Nordbygg 2024 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

LAYHER, Nordbygg 2024

Layher AB är världens största tillverkare av ställningssystem, och erbjuder alltifrån kompletta ställningspaket till skräddarsydda lösningar för att möta alla och unika behov, utmanande förhållanden och med hög säkerhet.

På Nordbygg / Stockholmsmässan utgjordes monterkonceptet av en två våningar hög ställningskonstruktion med en grön, lummig loungeyta på höjd under konceptet ”mässhäng” med god utblick över mässhallen.
Till detta presenterades säkra fallskydd, ställningssläp, väderskydd och mycket mer. Extra blickfång genom LED-effekter, mattan skuren enligt logotype, skarpa signalfärger och stora, iögonfallande ljuslådor.

Dessutom en publikdragande aktivitet genom reaktionsspelet ”Layherduellen”.
Tack Layher för fortsatt förtroende som monterleverantör!