MINI, eCarExpo 2024 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

MINI, eCarExpo 2024

Med hög leveranssäkerhet genom flertalet projekt dom senaste tre åren, hade vi återigen förtroendet att skapa och leverera MINIs monter på eCarExpo tillsammans med branschkollegorna LE PACTE AB.

Lekfull elegans med stor personlighet – Mässans kanske mest iögonfallande monter genom sin härliga färgsättning och utmanande design. Ingen undgick nog dom enorma 3m stora och i det närmaste holografiska klot som hängde över monterytan och drog blickar till sig för att förstärka det designuttryck och karaktär som MINI står för.
Komplett med en väl tilltagen LED-skärm förmedlades information för besökare att skapa sig en uppfattning av varumärket. Kompletterat med rymliga sociala ytor och enkel access till MINIs experter, samt riktigt gott kaffe serverat av superbaristorna Balck Coffee kunde besökarna utforska utbud och teknik.

eCarExpo är den ultimata mötesplatsen för allt inom den elektrifierade bilen samt övriga elfordon, samtidigt omfamnas hela industrin bakom infrastrukturen i omställningen till eldrivet. Mässgolvet fylls av cirka 70 utställare och drygt 15.000 besökare, som erbjuds den unika möjligheten att såväl utforska som provköra flertalet modeller under samma tak, ta del av exklusiva nyheter och söka information kring laddteknik.