BMW, eCarExpo 2024 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

BMW, eCarExpo 2024

eCarExpo är den ultimata mötesplatsen för allt inom den elektrifierade bilen samt övriga elfordon, samtidigt omfamnas hela industrin bakom infrastrukturen i omställningen till eldrivet. Mässgolvet fylls av cirka 70 utställare och drygt 15.000 besökare, som erbjuds den unika möjligheten att såväl utforska som provköra flertalet modeller under samma tak, ta del av exklusiva nyheter och söka information kring laddteknik.

Genom bevisad trygghet i leveranser under dom senaste tre åren hade vi det fortsatta nöjet att supportera våra branschvänner LE PACTE AB och återigen producera BMWs monter.
Den enorma monterytan ramades stilfullt in av ljuslådor med iögonfallande grafik som förstärktes av matchande tygdraperingar projicerade med ljus och fläktar som skapade ett levande vågspel ovan bilarna – Känslan av frihet ute på öppen väg!

I center av montern ett VIP-rum till en exklusiv förhandsvisning av nyheten BMW i5 Touring. Visningen skedde genom en automatiserad avtäckning med tillhörande ljusshow och presenterad genom trådlösa hörlurar, som tillfälligt stängde ute mässans brus – effektfullt och omtalat!

– Elegant och stilfullt med sann premiumkänsla, precis som BMW!