ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS, SPEEDGATE | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS, SPEEDGATE

När vår kund ASSA ABLOY Entrance Systems planerade att lansera en banbrytande speedgate med elegant och anpassningsbar design/färgscheman, fick vi uppdraget att ta fram ett koncept att presentera denna via ett internationellt streamat lanseringsevent och konferens. Lösningen blev en modulär och mobil plattform med tillhörande LED-portal, som kan användas var för sig samt i olika uppställningar för exempelvis mässa, event och showroom.
Konceptet portioneras nu ut över flera kontor och events och har gjort stor succé.

Detaljer:
Effektfull belyst grafik stilrent integrerad i den stora portalen med dubbelsidigt budskap att matcha färgsättning och design på vald speedgate, där ljuslådan även kan användas helt separat från ramen. LED-strips infällda i laminatet med betongtextur adderar en extra dimension och djup till konceptet.
Plattformen är utformad på en svetsad lastpallskonstruktion och kan således enkelt transporteras mellan mässor och events.
Pricken är I:et är belysta, konturskurna logotyper infällda i plattformen, en stilig effekt!

ASSA’s nya speedgate SG Expression finns i olika storlekar och med flera anpassningsalternativ, och inkluderar även innovativ passerkontrollintegration – Allt detta i en kompakt speedgate som med sina släta linjer, eleganta kurvor och den minimalistiska designen sömlöst smälter in i vilken arkitektonisk stil som helst.