GLOBHE, GWF 2023 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

GLOBHE, GWF 2023

GLOBHE hjälper regeringar, organisationer, företag och forskare över hela världen att fatta bättre beslut genom högupplösta drönardata. Över 8000 lokala drönaroperatörer från över 134 länder ingår i denna kollektiva rörelse som driver på framsteg och beslutsfattning utifrån insikter från drönardata – för att rädda liv, bekämpa klimatförändringarna och skapa en mer hållbar framtid.
Bland annat åt organisationer som United NationsUNICEF och The World Bank, samt flera av världens största företag.

Med start idag ställer Globhe (kort för Global Health) ut på Geospatial World Forum (GWF) i Rotterdam. GWF är en årlig sammankomst av geospatiala proffs och ledare som representerar hela ekosystemet av offentlig politik, nationella kartläggningsbyråer, privata företag, multilaterala och utvecklingsorganisationer, vetenskapliga och akademiska institutioner och stora slutanvändare från statliga företag och medborgartjänster. Forumet är mest känt för sina futuristiska teman, engagerande innehåll, deltagare på toppnivå och värdefulla nätverksmöjligheter.

Montern är tydlig, samtidigt lekfull och speglar den väldigt proffsiga hemsidan (www.globhe.com), med sin härliga färgsättning, taglinen ”The entire world at your fingertips” printad på insidan av det uppbyggda valvet och vidare ner på golv.
Samt givetvis – en drönare hängande från innertaket!