SCANIA, Södertälje 2023 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

SCANIA, Södertälje 2023

Power Solutions är ett av Scania CV’s affärsområden och som innehåller motorer för industri, marin och kraftverksamhet. I Marcus Wallenberghallen i Södertälje har vi skapat en helt ny utställningsmiljö med syftet att visa motorplattformens räckvidd. Tanken är att besökarna själva kan utforska och förstå Scanias pågående resa mot elektrifiering och minskade CO2-utsläpp, inte bara för lastbilar utan även för Power-lösningar.

Genom tydlig infografik, skärmar och miljöbilder på ljuslådor bjuds besökaren en självförklarande genomgång av produkterna och målbilden.
Alltsammans stilfullt paketerat i en sober, varm och balanserad färgskala, inramat genom luftiga väggsektioner skapade av över 400 löpmeter ribbor i askfanér och LED-belysta bakifrån – genomgående premiumkänsla!