ANDREU WORLD, SFF 2023 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

ANDREU WORLD, SFF 2023

Andreu World är ett familjeföretag inom modern möbeldesign för hem, kontor, hotell, restauranger och företagsutrymmen, med mer än 65 års affärserfarenhet. Filosofin är en summa av kärlek till detaljer, excellens och bra design. Dom är trogna tanken att för att bygga framtiden måste vi hålla det förflutna vid liv. Hantverk och tradition är koncept som förblir levande i vardagen genom personlig bindning, samlad erfarenhet och det engagemang som utvecklas generation efter generation.

Trä är ursprunget till företaget, filosofin och produkterna, och inte som ett enda ämne; utan som en arbetsattityd och en form av relation till världen. På Andreu World används 100 % FSC-certifierat trä, från återbeskogade skogar. Givetvis gällde det även i materialvalet till deras imponerande mässmonter på Stockholm Furniture Fair. Vidare återbrukades allt material efter avslutad mässa, ett starkt engagemang kring cirkularitet och hållbarhet – något vi stolt ställer oss bakom.

Montern var under hela veckan välbesökt och uppskattad, med dom senaste möblerna på visning. Snyggt inramade genom välriktad belysning, med balans mellan sociala ytor, bar och möbeldisplay samt väl synlig genom sin varma, härliga färgton. Tre signifikativa ljuslådor förstärkte avsändaren och gjorde montern extra synlig genom mässhallen.