RAMIRENT, Solna 2023 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

RAMIRENT, Solna 2023

Ramirent AB är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap.
På deras huvudkontor i Solna har vi hjälpt att stärka upp varumärkesmiljön och skapa ett trivsamt landskap med funktionella ytor i snygga inramningar.

Som besökare möts man redan i entrén av en trivsam atmosfär och ett intryck av en seriös aktör, en naturlig plats att mötas på – även internt, nu med ännu större glädje och stolthet över sin arbetsplats.

Mötesrummen har beklätts med semitransparent printad folie, med miljömotiv tagna ur Ramirents vardag, att agera stiliga insynsskydd men utan att begränsa ljusinsläpp och det luftga uttrycket. Utvalda ytor har vidare försetts med stora väggmonterade ljuslådor, platser där det naturliga ljuset inte alltid når in, för att skapa en jämn och behaglig ljusbild genomgående i kontorslandskapet. Andra ytor har försetts med printad akustikpanel för ett behagligare ljudklimat, inte minst i streamingstudion där ett mjukare ljud verkligen fyller sin funktion, samtidigt servar det som snygg bakgrund.

Genom hela lokalen återfinns stilrena dekorelement i konturskuren folie, i form av exempelvis lyftkranar, byggbodar och givetvis figuren ”Rami” – kreativt och lekfullt!

Ytterligare dynamik adderas genom konturfrästa och lackade logotype samt taglines monterade på vägg, allt för ett proffsigt uttryck och med nya upplevelser runt varje hörn.