BRANDKONTORET, Fastighetsmässan 2023 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

BRANDKONTORET, Fastighetsmässan 2023

I förra veckan ställde Brandkontoret ut på FastighetsMässan på Kistamässan.

Brandkontoret försäkrar fastigheter i Stockholms län och deras gedigna kunskap helt enkelt garantin för att en fastighet ska få ett riktigt bra skydd i alla lägen. Till det kommer ett personligt bemötande och ett unikt självriskkonto, något som dom gladeligen berättade mera om under mässan – som var mycket lyckad!

Deras monter gjorde sig väl synlig genom sin spännande och lekfulla geometri, sobra färgsättning, stilrena inredning samt sin enorma ljuslåda med ett färgrikt akvarellmotiv signerat illustratören Stina Wirsen. Detta toppat med genomtänkta giveaways i samma grafiska manér samt premiumkaffe serverat av barista Ashish Maharjan