MINI, eCarExpo 2023 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

MINI, eCarExpo 2023

Under helgen arrangerades eCarExpo i Friends Arena, och som återigen slog publikrekord – Nordens största mötesplats för allt inom elbilar!

På plats fanns MINI som med sitt härliga, lekfulla och fullkomligen färgsprakande monterkoncept gjorde sig synlig hela vägen upp på översta läktarplats. Montern som var placerad i mitten av mässan undgick knappast någon, ett koncept med hög visibilitet och en busighet som verkligen speglade såväl varumärket som den totala körglädjen som MINI erbjuder.

Under mässan bjöds det även på Sverigepremiär av konceptbilen Aceman, som representerar en helt ny fordonsdesign och en ny era av mer hållbara, uppkopplade fordon från MINI. Aceman ramades in genom programmerad flödande ljus runt sargen, och som drog blickarna till sig ytterligare och gav bilens speciallack ännu en dimension – en häftig effekt i ett häftigt koncept som spelade på alla sinnen! På uppdrag med vännerna på LePacte skapades denna spännande upplevelse till monter.