Sökes: Snickare/träarbetare | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

Vi söker erfaren snickare/träarbetare att ingå i vårt dreamteam!

Dokumenterad och relevant utbildning är ett grundkrav, kombinerat med yrkeserfarenhet samt hantverkskunnande, högt kvalitetstänk samt material- och teknikkunskap som högt värderat i vår urvalsprocess. CNC-erfarenhet är även önskvärt men inget krav.

Du kommer att ingå i vårt redan starka snickarteam och god samarbetsvilja behövs, men du ska även kunna arbeta självständigt. Arbetsplatsen är vår produktionsanläggning i Jakobsberg, Järfälla. Arbetet är högst varierande, roligt och utvecklande!
Fast lön och bra villkor, som diskuteras vid intervjutillfälle.

Om oss:
Sture Exhibitions & Events är en ledande produktionsbyrå inom expodesign: mässor, events, interiör och display.
Vår vardag präglas av spännande och kreativa projekt åt stora, kända varumärken.
Med vår egen produktionslokal har vi allt som utgör en totalleverantör: snickeri, CNC, målarbox, printavdelning, in-house design, projektledning samt stort lager av byggsystem, teknik, ljud/ljus/tross och möbler osv.

Vill du ingå i Sveriges vassaste Expo-team och leverera varumärkesaktiveringar i världsklass? Skicka din ansökan på ledigajobb@sture.se