REVENT, FoodHotelAsia 2022 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

REVENT, FoodHotelAsia 2022

Revent ställde i förra veckan ut på FoodHotelAsia (FHA), en global mötesplats som samlar det mest omfattande utbudet av ledande leverantörer av livsmedelsservice och hospitality i Asien. Mässan var spridd över en imponerade yta om +50 000 kvadratmeter och ägde rum på Singapore Expo.

Revent är en världsledande tillverkare av högkvalitativa och energieffektiva bakugnar av olika slag och behov, och som är designade för att ge den bästa livscykelkostnaden genom att ha branschledande energieffektivitet, låg underhållskostnad och bästa hållbarhet.

Montern andades varumärket samtidigt som ugnarna hade placerats i sina rätta element genom charmfulla miljöer, tydlig kommunikation och en genomgående premiumkänsla. Lekfulla spel mellan print med stort djup och hög kontrast kontra fysiska installationer och omsorgsfulla materialval – modernt, stilfullt och välbakat!

På plats förgyllde dessutom stjärnbagarna Damien Foschiatti, Rade Vidojevic och Evan Wizner mässan och Revents monter med sina mästerliga, kulinariska upplevelser samt delade sina erfarenheter. Ett mycket populärt och publikdragande inslag som helt linjerade med Revents professionella produkter.

Damien som är konditor och kreativ chef på populära Fosch Artisan Pâtisserie i Stockholm, kommer ursprungligen ifrån Voiron i Franska alperna och har en lång och bred bakgrund inom konditoryrket. Klassiskt utbildad i Frankrike, men har även jobbat på stjärnkrogar och konditorier i både Sverige, Norge, Australien, och USA. När han kom till Sverige 2012 jobbade han för Henrik Nordström på Lux i Stockholm, och efter ett lärorikt år gick han vidare till att arbeta på just Revent international.

Som process technician hos Revent reste han under 3 år jorden runt med deras ugnar till kunder och internationella mässor – Han vet således precis vad ugnarna går för och kan skapa!