NOBINA, Persontrafik 2022 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

NOBINA, Persontrafik 2022

Nobina Sverige AB är Nordens största kollektivtrafikföretag med 12000 medarbetare som varje dag jobbar för att hitta lösningar på människors vardagspussel och på samhällets stora utmaningar.

Dom vill vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle, och utvecklar ständigt teknik som minskar miljö- och klimatpåverkan. Vidare knyter ihop dom städer och regioner så att vi enkelt kan resa till skolan, jobbet eller den stora kärleken i andra änden av landet.

Under slogan ”Tillsammans förflyttar vi samhället varje dag” ställer Nobina ut på mässan Persontrafik som öppnade idag på Stockholmsmässan. Deras monter är lekfull och iögonfallande med sina härliga färger, spännande grafik och diagonalt skurna matta. Vidare ett bekvämt och modernt möblemang i nordisk ton som inbjuder till samtal. Dom olika och egna varumärkena Nobina Care, Nobina och Travis har alla fått en egen yta, tydligt markerad genom matta i olika färgtoner, men ändå sammanhängande designen i stort.

Öppen, tydlig, utstickande, lekfull, kreativ, proffsig och snygg var några av orden från dom första besökarna.