GPBM, Skyddsmässan 2022 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

GPBM,Skyddsmässan 2022

GPBM Nordic är specialister inom bland annat brandsäkerhet. Deras egna safetydivision utvecklar ständigt nya brandsäkerhetsprodukter och har placerat dom som en ledande partner och leverantör både till brandskyddsindustrin som konsumentmarknaden i Norden.
Dom ställer just nu ut på Skydd (Skyddsmässan Stockholmsmässan) som öppnade idag och pågår i dagarna tre, med en monter som verkligen sticker ut i sammanhanget!

Ledorden för vägval och produktutveckling är ”for a greener and safer life” vilket även totalt genomsyrat monterdesignen. En lummig skogsmiljö möter besökarna och drar verkligen blickarna till sig, samt sätter den nya brandsläckaren X-Fog från CGS i fokus. X-Fog ersätter dagens skumbrandsläckare och möter nämligen högt ställda miljökrav, och är faktiskt marknadens enda helt tensidfria släckare – en stark miljöprofil!

Den kreativa designen andas miljötänk, kompletterat med en stilren, skandinavisk design genom trendiga akustikpaneler och ljusa träslag. Pinjebark förstärker uttrycket och är något man kanske inte förväntar sig under fötterna på mässa – lekfullt och lockande. Den övriga miljön är skapad genom stenar, växtlighet och en ljusvägg med kontrastrik bild som får besökarna att känna sig som om dom faktiskt satt i en grön, lummig skog. Direkt från mässans start drog montern besökare och blickar till sig, samt blev en riktig snackis.