PLAY'N GO G2E, Las Vegas | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

PLAY’N GO Global Gaming Expo 2022, Las Vegas

 är världens ledande leverantör av iGaming-underhållning och gör idag sin efterlängtade debut på pågående Global Gaming Expo (G2E) i Las Vegas.

Med varumärkeskampanjen Stories Start Here delar dom med sig av sin 20-åriga framgångshistoria med över 300 släppta titlar, och som placerat företaget som den främsta leverantören av spelautomater på reglerade marknader i Europa.
Under mässan spelar Play’n Go en stor huvudroll, med siktet inställt på Nordamerika och att främja en samarbetskultur med personal över hela världen som varje dag skriver nya kapitel i deras historia.

Med sin imponerande innehållsportfölj och oöverträffade utgivningstakt samt fokus på kulturen och människorna inom verksamheten är intresset redan mycket stort och montern förväntas bli välbesökt – vem vill inte vara med att varje dag skapa fantastisk underhållning!?

Montern andas premiumkaraktär med sina väl valda materialval, inte minst genom den färgskiftande och genomgående ryamattan samt dom enorma LED-skärmarna stilrent integrerade i väggarna. Vidare imponerande takkronor som sätter prägel, kompletterade av pendellampor i baren och välriktad belysning från tross som lyfter fram det eleganta möblemanget och monterns alla små detaljer – här har inget har lämnats åt slumpen.