TikTok, Bokmässan 2022 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

TikTok, Bokmässan 2022

TikTok har mer än en miljard användare globalt och är den ledande destinationen för korta mobilfilmer.

TikToks hashtags för böcker; #Bokstället och #BookTok, har på kort tid blivit stora succéer. #BookTok har mer än 76 miljarder visningar och den svenska motsvarigheten #Bokstället har på kort tid fått över 10 miljoner visningar. På Bokmässan (Svenska Mässan) tar TikTok nästa steg i att få fler att upptäcka läsandets magiska värld.

I TikToks monter möter besökarna några av några av Sveriges största författare som intervjuas live i den upphöjda studion. Man får dessutom chans att träffa TikTok och spela in egna TikTok-videor, samt hänga i den sköna loungehörnan med uppfriskande energi- och hälsodrycker. En rolig detalj är dom specialsydda kuddarna som Sture skapat, som pricken över I:et i montern!