STORYTEL, Bokmässan 2022 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

STORYTEL, Bokmässan 2022

Storytel är en av världens största streamingtjänster för ljudböcker och e-böcker och har fler än 700 000 titlar i tjänsten globalt.
Med start i onsdags och fram till på söndag pågår Bokmässan i Göteborg (Svenska Mässan) där Storytel tar just storytelling till en ny nivå.

Med en enorm monter under konceptet ’dreamy’ leds besökarna in i en fantastisk, rosa fantasivärld. Här bjuds på ett gediget och stjärnspäckat schema med författarsamtal från den stora scenen, som givetvis upplevs genom deras signifikativa orange hörlurar. Samtidigt ett stilrent formspråk i form av stora ljudvågor som omfamnar scenen och växer mot publiken. Givetvis står även en av deras häftiga eventbilar (som Sture tidigare producerat) uppställd och drar blickarna till sig!
För att toppa det hela erbjuds ett exklusivt mässerbjudande på tjänsten, något som är mycket populärt bland mässbesökarna!

Här spelas på precis alla sinnen och montern är synlig över hela hallen med sina härliga rosa färg och grafiska manér genom dom belysta, höga väggarna samt höghöjdsexponering som svävar över allt annat – DREAMY!