SVENSKA FÖNSTER, Nordbygg 2022 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

SVENSKA FÖNSTER, Nordbygg 2022

s monter på Nordbygg 2022 var ett Miljödiplomerat event enligt Svensk Miljöbas, vilket innebär att dom hade gått igenom och minskat eventets miljöbelastning inom alla områden. Med det ville dom visa att dom tar ansvar hela vägen – från sina produkters hela livscykel till avsaknaden av giveaways. Och att dom tillsammans med sina kunder kan göra skillnad, nu och i framtiden. Diplomeringen är den allra första i sitt slag – en miljödiplomerad mässmonter.

Med sitt deltagande tog dom ett större grepp med fokus på hållbarhet och klimat. Den indirekta miljöpåverkan är ofta större än vad vi tror. Det innebär att satsningar på hållbarhet blir otillräckliga om man enbart tittar på sin egen miljöpåverkan. Därför valde Svenska Fönster att under Nordbygg 2022 visa hela livscykeln för sina produkter i montern, för att hjälpa våra kunder att göra de bästa valen för både miljö och klimat.
Vidare skippades traditionella giveaways och gav istället alla besökare chansen att plantera ett träd genom ett knapptryck, vilket resulterade i hela 560 träd!

Sture är stolt (hållbarhets)partner till Svenska Fönster, och stödjer helhjärtat detta viktiga arbete – som satt avtryck och utmanat även i vårt eget tänk kring produktion, påverkan och vidare initiativ kring vårt redan aktiva hållbarhetsarbete.