SCANIA, ROADSHOW EUROPA | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

SCANIA, ROADSHOW EUROPA

För snart 4 veckor sedan gav sig projektledare Cornelia Huhtala ut på en 11 veckor lång roadshow genom Europa tillsammans med Scania. Kampanjen syftar till att visa upp fyra nylanserade BEV-fordon (Battery Electric Truck), med demodagar för provkörning, föreläsningar, utbildning och mingel. För ändamålet har ett modulärt, skalbart och mobilt eventkoncept tagits fram, som enkelt kan anpassas efter olika lokala förutsättningar.

Scanias roadshow tar Cornelia genom hela 13 länder med 16 stop för event hos lokala Scaniahandlare eller anläggningar. Utöver att ansvara för bl.a. rutt, resehandlingar och kommunikation länder och kontor emellan så dokumenterar Cornelia även det hela.

Efter ett kortare sommaruppehåll väntar i höst ännu en roadshow med samma koncept som hittills sträcker sig över 8 veckor och 5 nya länder.

Turnén är en stor succé, tillika stort äventyr för vår projektledare.
Stort tack Scania för förtroendet!