BMW | MINI eCar Expo 2022, KISTAMÄSSAN | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

BMW | MINI eCar Expo 2022, KISTAMÄSSAN

I helgen gick eCarExpo av stapeln på Friends Arena, mötesplatsen som omfamnar både elektrifierade fordon som infrastrukturen bakom elektrifieringen samt techindustrin som förser fordonen med laddning och energiföretagen som ser till att vi får elkraft.

På uppdrag av LE PACTE AB som skapat koncepten producerade och etablerade vi två fina montrar som verkligen andades varumärkena fullt ut. Tydliga och väl synliga i mässhallen, med fordonen i största fokus. Kring detta varumärkesmiljöer som förstärkte känsla och atmosfär samt bemannade med branschens kunnigaste.

Stor succé, och vi tackar LE PACTE AB, Carl Tomaszewski och Malin Steén för återigen fint samarbete. Sture – stolt produktionspartner.