CISCO Connect 2022, Kistamässan | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

CISCO Connect 2022, Kistamässan

Cisco Connect 2022 hölls på Kistamässan 31 mars och satte fokus på Säker Digitalisering i en hybrid värld. Med syfte att tänka till kring den infrastruktur som bör investeras i framåt för att skapa affärsvärde och säkerställa verksamheters konkurrenskraft med hjälp av teknik.

Eventet bjöd in till demos, att nätverka och diskutera med Cisco’s experter, partners och kollegor – dessutom snyggt inramat med mingel, mat & dryck samt musikunderhållning från Kungliga Musikhögskolan.
Vidare streamades eventet live för dom som inte kunde vara på plats.

Sture som totalleverantör till eventet säkerställde design, produktion, möblering och etablering omfattande bland annat 22 stycken partnerytor, lounge och sociala ytor, DJ-bås samt stora scenen inklusive teknikpaket.