HUB - UNIKA EVENTMÖJLIGHETER | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

SERGEL HUB - UNIKA EVENTMÖJLIGHETER

Vi utökar vårt erbjudande inom event via vår partner Stureplansgruppen med Sergel HUB.

Sergel HUB är Stockholms senaste eventarena och erbjuder moderna och framför allt flexibla lokaler med möjlighet att skapa unika miljöer för alla typer av evenemang. Tekniska lösningar samt mat och dryck finns att tillgå på plats och är en del av erbjudandet. Den kulinariska upplevelsen signeras Stureplansgruppen många kök och varumärken. På generösa 2500 kvm i ett plan, fördelat på 6 rum/lokaler kan uppemot 1000 gäster tas emot och unikt anpassas för att passa event, varumärke, flöden och aktiveringar.

Belägen på Sveavägen 10, precis intill Sergels Torg erbjuds oslagbara kommunikationer. Med T-centralen på någon minuts gångavstånd erbjuds hela Sveriges spårbundna trafik och taxibilar kan enkelt stanna direkt utanför lokalen. Omkringliggande dessutom ett flertal parkeringshus.

Läs mer om> Sergel HUB

Planerar ni ett event, lansering, firmafest eller evenemang – tveka inte att höra av er till oss för att förbehållslöst diskutera upplägg och koncept!