Meet our Heroes - Cornelia Huhtala | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

Nyutexaminerad inom mediaproduktion och med 6 månaders praktik på Sture bakom sig tar Cornelia Huhtala nu steget in på projektledarsidan som vår senaste medarbetare.
Cornelia är lika delar driven som nyfiken och stärker upp teamet med ett nytänkande och ifrågasättande samt en stark kreativ ådra.

Under sin utbildning på Linköpings Universitet var hon eventansvarig på campus och en erfaren arrangör av event med olika karaktär. Skicklig kring kommunikation och rörlig media, genom verktygen kameror, mikrofoner, redigering och utställning samt bild och ljus. Framför allt ung och med full koll på rådande trender med örat mot marken!

Cornelia lockas till vår bransch genom utmaningen att leverera spännande varumärkes- och eventmiljöer, den stora variationen i uppdrag och att ingen dag riktigt är den andra lik. Att få kombinera koncepttänkandet med produktion och fysisk etablering, ofta i högt tempo, med tillhörande belöningskickar ser hon mycket fram emot. Hon tror starkt på det fysiska mötet inför framtiden, av behovet att träffas och uppleva.

Den största utmaningen ser hon i att snabbt lära sig Stures affärssystem samt förfina sina kunskaper i CAD, men bakom står hela teamet och stöttar genom guidning:

”Jag är mycket glad över att få arbeta och lära mig av ett sådant kompetent och härligt team. Jag trivdes bra under praktikperioden så det känns skönt att få vara tillbaka och köra på riktigt denna gång”

Även på det privata planet skiner den kreativa ådran igenom samt lusten av att uppleva:
”Jag tycker mycket om att resa och att få uppleva kultur och mat i olika länder. Väl hemma anordnar jag gärna och ofta middagar och återskapar då recept jag fått med mig under resorna. Vidare målar och skapar jag mycket, kreativiteten behöver få utlopp helt enkelt.”

Vi välkomnar varmt Cornelia och ser fram emot alla spännande projekt, leveranser och att följa hennes utveckling i rollen som projektledare.