Stockholm Open 2021 | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

Swedental 2021

Just nu pågår Odontologisk Riksstämma & Swedental , Nordens största mötesplats för dentalbranschen, på Stockholmsmässan

På plats står Praktikertjänst med en stilfull monter – inrymd med tydliga budskap via rörlig media på fyra stycken stora LED-väggar, en imponerande 360-graders bar, ljusväggar med infografik och ett flertal skärmar i samband med sociala ytor. Allt för att maximera synlighet men framförallt förvalta besökarnas intresse.

På uppdrag av våra fenomenala branschvänner PS Occasion, Nordens ledande Brand Experience byrå, har Sture agerat produktionspartner till det häftiga koncept som PS skapat tillsammans med Praktikertjänst.

Praktikertjänst är Sveriges största vårdbolag, och finns av ett enda skäl; att skapa förutsättningar för att dom som arbetar i vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt för patienterna.

ApoEx är företagens apotek på nätet. Här kan aktörer inom bl.a. tandvård handla läkemedel, förbrukningsmaterial samt flera smarta tjänster på ett och samma ställe.

Med en stilren, öppen monter i ett modernt snitt och färgskala synliggör sig Apoex mot besökarna. Med inredningselement i rent trä i mjuk kontrast mot en sober blå väggfärg uppstår en lättsam harmoni i montern, en mötesplats för sköna samtal.

Dessutom bjuder Apoex sina besökare på godis genom självplock i en brandad godishylla – effektfullt och uppskattat!Nordenta AB är marknadsledande dentaldepå, och säljer dentalt förbrukningsmaterial till alla svenska tandvårdskliniker.

I en monter utformad i ett 360-graders koncept synliggör dom sig och sina produkter från alla håll, samt erbjuder enkel access för besökare att söka kontakt med deras kunniga personal. Mötesbaren i center av montern servar kylda drycker, inbjuder till samtal och att bygga nätverk.

Ett effektfullt och delvis lekfullt koncept som drar blickarna till sig, samt synliggör varumärket långt över mässhallen. I varje del av montern finns något nytt att utforska, och besökarna är många.

Vi tackar för i år och ser redan fram emot 2022 års upplaga av mässan!