Julvärld, Täby Centrum | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

Julvärld, Täby Centrum

På uppdrag av Division tillsammans med Täby Centrum har vi producerat och levererat en komplett julvärld till centrumet som är en av Sveriges största köpcentrumanläggningar, med över 200 butiker, restauranger och kaféer på en yta av 78,000 kvadratmeter.

Världen andas allt som har med julen att göra och sätter ett leende på såväl barn som vuxna när dom passar förbi, och igenom den. En känsla av magi i en mysig atmosfär som sätter fart på fantasin. Ovan världen den otroliga julskyltningen i innertaket och intill den mest fantastiska av granar.

VARJE HELG FRAM TILL JUL HÄNDER DET EN MASSA KUL

Under hela december bjuder Täby Centrum in till härliga aktiviteter för att fira in julen. Vad sägs om julpyssel, mingel och juldans med Täby-Katten varje advent, paketinslagning för Täby C medlemmar, stämningsfull julsång och luciatåg. För att inte nämna att självaste jultomten besöker torget den 23:e december.

Från första advent kan man även skänka en julklapp till förmån för Stockholms Stadsmission och till någon som verkligen behöver den. Denna genom att stoppa sin klapp i den stora tomtesäcken intill jultorget. Tomtesäcken står intill den fullkomligt magiska julvärlden, som finns att uppleva vid inomhustorget plan 1.