Pricer, NRF Retail Week NYC - Sture Exhibitions & Events – Brand environments

Pricer, NRF Retail Week NYC

Världens största detaljhandelskonferens och mässa, National Retail Federation "NRF Retail Week", pågår just nu i NYC och mässhallen fullständigt kokar av entusiastiska besökare. Med 800+ utställare från 99 länder och med 100+ seminarier är mässan en massiv marknadsplats för detaljhandeln, fylld med transformativa, tekniska lösningar och de senaste trenderna inom retail. Sture har återigen etablerat det skalbara och modulära monterkoncept vi skapat åt svenska Pricer AB, unikt anpassat efter ny monteryta och behov, i modern skandinavisk design givetvis! Väl på plats har vi även trendspanat, och är nu fullmatade med inspiration och idéer: En viktig del i vår ambition att ligga i absolut framkant!