Platinummonter | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

PLATINUM

I montern ingår:                          40 kvm grafitgrå textilmatta

20 kvm bakbelyst bildyta (inkl print av motiv)

Monteryta:                                   8 x 5 kvm

Väggmått:                                    8 x 2,5 m

Måttsatt ritning:                         Platinum (länk till pdf)

Matta:
Basutförande är grafitgrå plattor av textilmatta. Det är möjligt att kostnadsfritt byta till en annan kulör av samma typ. Vill ni byta till en annan typ av matta (ännu större urval av kulörer), annan typ av golvbeläggning (exempelvis laminatgolv) eller kanske printa en matta med helt eget motiv? Hör av er till oss så hjälper vi er!

Printad bakvägg:
I monterhyran ingår print av bakvägg, med ert eget motiv. Original skickas med wetransfer till franexpo@sture.se. Originalmall för platinum finner ni här (länk till pdf). Har ni frågor eller behöver hjälp att skapa ett original hjälper vi gärna till!

Monterutrustning:
Montern är i grundutförande inte bestyckad med möbler utan här får era behov av monterutrustning helt avgöra vad ni väljer att fylla den med. Vi har samlat ett urval av möbler här (länk till pdf). Detta är bara ett litet utdrag ur vår produktkatalog, vill ni sticka ut ännu mer – eller inte hittar det ni letar efter – tveka inte att kontakta oss! Vi bistår er med allt från specialbyggda inredningsdetaljer/displaylösningar till teknik (ljud, ljus, bild etc) eller klassiska designmöbler. Att hitta just det ni behöver för ett lyckat event är vårt främsta mål!