Minimalistiskt, Northern Lighting | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

Northern, Möbelmässan

Minimalistisk design med maxat produktfokus
Hur skapar man en monter som tydligt påvisar flera miljöer utan att bygga fysiska rum med blockerande väggar och därmed behålla en tydlig överblick?

Northern Lights monter på Möbelmässan förra året var ett praktexempel på genomtänkt och minimalistisk design. Öppet och överblickbart, modernt och inspirerande med produkterna I fokus, placerade i sina naturliga habitat.

Dom 5 meter höga väggarna skapade en riktigt fin inramning till konceptet genom att låta dessa överstiga interiörens svarta takbjälkar med 1,5m – enkelt och effektfullt. Inte alla ytor behöver fyllas med produkter eller budskap helt enkelt. Att dessutom arbeta med elevationer i golvet skapade ytterligare lekfulla spel för ögat.