Vattenfall, Behind the socket - Sture Exhibitions & Events – Brand environments

Vattenfall, Behind the socket

BEHIND THE SOCKET När Vattenfall ville skapa en kreativ utställning på sitt huvudkontor tog vi tillsammans med PS Communication (numera PS Occasion) fram ett lekfullt koncept där besökarna fick följa resan från energikällan fram till eluttaget. Här visades tydligt hur vind-, vatten-, kol-, och kärnkraft samt naturgas och biomassa fungerar. Genom displayer med anslutna Ipads kunde man lära sig allt inom respektive område, och Vattenfall använde även utställningen till internutbildningar. Vi stod för produktion och installation, och utställningen belönades även med ett guld i Swedish Exhibition Industry Design Awards – för ”Årets Event/Specialproduktion” Står ni också i tagen att skapa ny miljöer? - Vi hjälper er att skapa skräddarsydda showrooms, utställningar och upplevelsecenters. Kontakta oss för att förbehållslöst diskutera era behov!