Nominering: Gyllene Hjulet - Sture Exhibitions & Events – Brand environments

Nominering: Gyllene Hjulet

StureTM nominerade i Gyllene Hjulet 2019! Vi är oerhört stolta över att ha nominerats i hela två klasser i den prestigefulla tävlingen Gyllene Hjulet! Tillsammans med vår kund Svenska Fönster tävlar vi i de två kategorierna; Årets Expo och Årets Hantverk. Sveriges Expoförbund har numer slagits samman med SES; Sponsrings och Eventsverige, och arrangörer av den sedan 1997 viktigaste branschtävlingen för alla verksamma inom event och sponsring. Tävlingen belönar projekt från det gånga året som visat på stor kreativ höjd och effektfullt genomslag. Förutom Svenska Fönsters monter är våra vänner på Le Pacte nominerade i kategorin Årets Event B2C, ett projekt där Sture Exhibitions and Events har producerat alla eventmoduler!