Projekt | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

LÄS OM VÅRA PROJEKT

HÄR KAN NI LÄSA OM OCH TA DEL AV VÅRA SENASTE PROJEKT OCH FÖLJA MED BAKOM KULISSERNA OCH MYCKET MERA.

Pricer, Paris Retail Week

Över 190 miljoner produkter, i över 16 500 butiker, i över 50 länder! Pricer AB utvecklar och tillverkar ett av de mest tillförlitliga systemen för elektroniska hyllkantsetiketter (ESL), även kallade digitala prisetiketter. Produkterna har snabb och pålitlig prestanda, marknadsledande batteritid och arbetar genom optisk-trådlös kommunikation. Systemen hjälper handlare att hantera alla uppgifter i butiken och förbättra affärsverksamheten. Pricer ställer just nu ut på Paris Retail Week, med ett skalbart monterkoncept framtaget av Sture och skapat för att återanvändas i flera olika utformningar det kommande året.

Läs mer »

Babybjörn, Kind+Jugend

BabyBjörn AB ställde återigen ut på Kind + Jugend, världens ledande mässa för premiumprodukter för barn och småbarn.

På en yta om 184kvm samsas produktkategorier, konferensrum, sociala ytor, en scen och servering i perfekt balans.
En stor LED-vägg samt Lightwalls synliggör ytterligare grafisk profil och budskap.

Utöver detta även en fantastisk, kreativ och fantasifull blomstervägg med en Sharingbox som lät besökarna få sina filmer/bilder tagna och uppladdade i sociala media – Detta för att presentera den helt nya och limiterade kollektionen: FLORALS

Läs mer »

Revent, IBIE Las Vegas

Revent ställde ut på IBIE i Las Vegas, 8-11 september – en av världens största och mest spektakulära mässor för bak- och matindustrin.
Dom välkomnade alla bagare till sin monter med konceptet ”American Show Bakery road show!” där det bjöds på bagerihantverk i världsklass, och i kombination med utbildningar och shower.
Revent är en världsledande tillverkare av högkvalitativa och energieffektiva rackugnar, med innovation som ett av deras främsta ledord.
Koncept och etablering av Sture Exhibitions & Events.

Läs mer »

Alpro, Lollopalooza Stockholm

Under Lollapalooza 2019 kan besökarna utöver musiken även njuta av andra upplevelser och happenings. Varför inte besöka Alpros supersnygga och imponerande tvåvånings-lounge med servering av 100% växtbaserad mat och dryck, välsmakande och hälsosamt. Samtidigt njuta av festivalen med utsikt från ovan – Chilla en stund helt enkelt!
Design, produktion och etablering av laget på Sture

Läs mer »

FNM, UITP Stockholm

Lekfull design. Italienska FNM S.p.A. ställde nyligen ut på UITP Global Public Transport Summit, med ett monterkoncept signerat Sture™. Med en specialproducerad takvepa om tre sektioner med lekfulla och organiska former drogs besökarnas blickar till montern. Inredningen var ett lekfullt och väl balanserat spel mellan organiska former och asymmetri, kompletterat med en härlig och modern färgsättning – Snyggt! Design: Ulf Grapensson Projektledning: Filip Bäckström

Läs mer »

SIEMENS, KVIK ÅRSMÖTE

I helgen höll Kvik sitt årliga branschmöte för återförsäljare inom hemelektronik på Messecenter Herning. Kvik står för snygg dansk design till attraktiva priser, och har sitt huvudkontor i just Danmark.
Under mässan fick över 1000 deltagare från Europa, Skandinavien och Asien fick ta del av nyheter, insikter, demonstrationer och utbildningar.
Sture™ levererade ett flertal monterlösningar bl.a. åt B/S/H och som dessutom vann utmärkelse för ”Bästa Monter” med hela 42% av besökarnas röster.

Läs mer »

Minimalistiskt, Northern Lighting

Minimalistisk design med maxat produktfokus
Hur skapar man en monter som tydligt påvisar flera miljöer utan att bygga fysiska rum med blockerande väggar och därmed behålla en tydlig överblick?
Northern Lights monter på Möbelmässan förra året var ett praktexempel på genomtänkt och minimalistisk design. Öppet och överblickbart, modernt och inspirerande med produkterna I fokus, placerade i sina naturliga habitat.

Dom 5 meter höga väggarna skapade en riktigt fin inramning till konceptet genom att låta dessa överstiga interiörens svarta takbjälkar med 1,5m – enkelt och effektfullt. Inte alla ytor behöver fyllas med produkter eller budskap helt enkelt. Att dessutom arbeta med elevationer i golvet skapade ytterligare lekfulla spel för ögat.

Läs mer »

Siemens, Elfack

Digitalisering, automatisering, elektrifiering – Siemens expertis
En ökad digitalisering av energi- och industribranschen innebär enorma möjligheter till nya datadrivna tjänster och affärsmodeller.
Vad är på gång inom just er bransch och vad det finns för nya produkter och lösningar på marknaden? Varför pratar alla om digitalisering?

Idag öppnade Elfack på Svenska Mässan i Göteborg , där Siemens experter står redo att reda ut begreppen samt presentera nya produkter och lösningar och hur dom kan appliceras på olika utmaningar och verksamheter.
Ni finner dom i monter C04:22.

Läs mer »

Siemens, Industri 4.0

Siemens – digitaliserad monterdesign

Industri 4.0 var ledordet när Siemens 2016 skulle medverka på Scanautomatic & Processteknik, för att visa sig som en ledare inom modern, digitaliserad tillverkningsindustri.

Besökarna fick ta del av en fiktiv produktionsprocess för att identifiera problem, vart flaskhalsar i produktionen kunde uppstå och därigenom skapa automationslösningar. Tekniken fanns redan integrerad i Volvos riktiga produktionsprocess, och med hjälp av en stor LED-skärm kunde nyfikna även ”scanna” den då nya Volvo V90n som stod uppställd i montern, för att i detalj se vilka lösningar som Siemens hjälpt till att skapa under tillverkningen.

Utöver detta gjorde sig Siemens rejält synliga i mässhallen genom ett stort takraster av LED, som visuellt band samman de olika stationerna, samt genom en stor jumbotron.
Totalt faktiskt hela 184 löpmeter LED och 159 ledpaneler synkade mot en mediaserver – Maffigt!

Nämnas i sammanhanget ska även att montern tog priset för ”Bästa Monterdesign” i klassen +100kvm på Swedish Exhibitions Design Awards.

Läs mer »