Projekt | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

LÄS OM VÅRA PROJEKT

HÄR KAN NI LÄSA OM OCH TA DEL AV VÅRA SENASTE PROJEKT OCH FÖLJA MED BAKOM KULISSERNA OCH MYCKET MERA.

SCANIA, Södertälje 2023

Power Solutions är ett av Scania CV’s affärsområden och som innehåller motorer för industri, marin och kraftverksamhet. I Marcus Wallenberghallen i Södertälje har vi skapat en helt ny utställningsmiljö med syftet att visa motorplattformens räckvidd. Tanken är att besökarna själva kan utforska och förstå Scanias pågående resa mot elektrifiering och minskade CO2-utsläpp, inte bara för lastbilar utan även för Power-lösningar.

Läs mer »

ANDREU WORLD, SFF 2023

Andreu World är ett familjeföretag inom modern möbeldesign för hem, kontor, hotell, restauranger och företagsutrymmen, med mer än 65 års affärserfarenhet. Filosofin är en summa av kärlek till detaljer, excellens och bra design. Dom är trogna tanken att för att bygga framtiden måste vi hålla det förflutna vid liv. Hantverk och tradition är koncept som förblir levande i vardagen genom personlig bindning, samlad erfarenhet och det engagemang som utvecklas generation efter generation.

Läs mer »

BRANDKONTORET, Fastighetsmässan 2023

I förra veckan ställde Brandkontoret ut på FastighetsMässan på Kistamässan.

Brandkontoret försäkrar fastigheter i Stockholms län och deras gedigna kunskap helt enkelt garantin för att en fastighet ska få ett riktigt bra skydd i alla lägen. Till det kommer ett personligt bemötande och ett unikt självriskkonto, något som dom gladeligen berättade mera om under mässan – som var mycket lyckad!

Läs mer »

MINI, eCarExpo 2023

Under helgen arrangerades eCarExpo i Friends Arena, och som återigen slog publikrekord – Nordens största mötesplats för allt inom elbilar!

På plats fanns MINI som med sitt härliga, lekfulla och fullkomligen färgsprakande monterkoncept gjorde sig synlig hela vägen upp på översta läktarplats. Montern som var placerad i mitten av mässan undgick knappast någon, ett koncept med hög visibilitet och en busighet som verkligen speglade såväl varumärket som den totala körglädjen som MINI erbjuder.

Läs mer »

BMW, eCarExpo 2023

Under helgen arrangerades eCarExpo i Friends Arena, och slog på nytt publikrekord – Nordens största mötesplats för allt inom elbilar utan tvekan!

Återigen ställde BMW ut på mässan med stor stil genom en monter placerad i absolut center av hallen. På uppdrag av vännerna LePacte skapades ett lika delar modernt och polerat som lekfullt och visuellt monterkoncept.

Läs mer »

REVENT, FoodHotelAsia 2022

Revent ställde i förra veckan ut på FHA-HoReCa, en global mötesplats som samlar det mest omfattande utbudet av ledande leverantörer av livsmedelsservice och hospitality i Asien. Mässan var spridd över en imponerade yta om +50 000 kvadratmeter och ägde rum på Singapore Expo.

Revent är en världsledande tillverkare av högkvalitativa och energieffektiva bakugnar av olika slag.

Läs mer »

GPBM, Skyddsmässan 2022

GPBM Nordic är specialister inom bland annat brandsäkerhet. Deras egna safetydivision utvecklar ständigt nya brandsäkerhetsprodukter och har placerat dom som en ledande partner och leverantör både till brandskyddsindustrin som konsumentmarknaden i Norden.

Den kreativa designen andas miljötänk, kompletterat med en stilren, skandinavisk design genom trendiga akustikpaneler och ljusa träslag. Pinjebark förstärker uttrycket och är något man kanske inte förväntar sig under fötterna på mässa – lekfullt och lockande.

Läs mer »

NOBINA, Persontrafik 2022

Nobina Sverige AB är Nordens största kollektivtrafikföretag med 12000 medarbetare som varje dag jobbar för att hitta lösningar på människors vardagspussel och på samhällets stora utmaningar.
Under slogan ”Tillsammans förflyttar vi samhället varje dag” ställer Nobina ut på mässan Persontrafik som öppnade idag på Stockholmsmässan. Deras monter är lekfull och iögonfallande med sina härliga färger, spännande grafik och diagonalt skurna matta.

Läs mer »

PLAY’N GO G2E, Las Vegas

Play’n GO är världens ledande leverantör av iGaming-underhållning och gör idag sin efterlängtade debut på pågående Global Gaming Expo (G2E) i Las Vegas.
Med varumärkeskampanjen Stories Start Here delar dom med sig av sin 20-åriga framgångshistoria med över 300 släppta titlar, och som placerat företaget som den främsta leverantören av spelautomater på reglerade marknader i Europa.

Läs mer »