Projekt | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

LÄS OM VÅRA PROJEKT

HÄR KAN NI LÄSA OM OCH TA DEL AV VÅRA SENASTE PROJEKT OCH FÖLJA MED BAKOM KULISSERNA OCH MYCKET MERA.

Atomize, WTM London

Svenska Atomize ställer återigen ut med sin fina och väl synliga monter, denna gång på WTM på ExCel i London. Mässan tillika konferensen är navet för den globala resebranschen och reseidéer och länkar samman rese- och upplevelseköpare samt branschaktörer till över 5000 av världens största destinationer och varumärken. Förra årets WTM genererade en miljon möten, vilket resulterade i cirka 3 miljoner pund i kontrakt – Imponerande! Vi önskar vår partner Atomize stort lycka till, övertygade om att dom kör på stenhårt i dagarna tre!

Läs mer »

Hultafors, Bygg Reis Dag

Hultafors erbjuder pålitliga verktyg, åtkomstlösningar och personlig skyddsutrustning som ger professionella användare funktionalitet, säkerhet, skydd och effektivitet i toppklass.
Det breda sortimentet av handverktyg för alla typer av professionellt hantverk har sin grund i uppfinnandet av tumstocken för över 130 år sedan. Sortimentet är under ständig utveckling och dom fortsätter att pressa gränserna genom utveckling av innovativa verktyg och skyddsutrustning tillverkade av hållbara material.
I dagarna ställde Hultafors ut på Bygg Reis Deg, en norsk mässa för aktörer inom byggbranschen, arkitektur, design, konstruktion, handel och konsultföretag med en ”konceptbutik” tillika samlingsmonter för sina varumärken.
Inbjudande design och med access från tre håll, i härlig kontrast mellan ljust och mörkt, med tydlig avsändare och överblick av det breda sortimentet. – riktigt snyggt!

Läs mer »

TCS, Lidingöloppet

Lidingöloppet har arrangerats varje år sedan 1965, och är idag världens största terränglopp samt ingår i En Svensk Klassiker.
Titelsponsorn TCS skapade under årets upplaga på en inspirationsportal där löparna passerade efter att ha hämtat ut sina startbevis.
I portalen bjöds dom på inspirerande fakta och statistik kring loppet, kunde dela sina erfarenheter, sin story och sitt mål via en 18kvm stor LED-vägg, samt erbjöds möjligheten att få sin bild tagen i ett fotobås med green screen. Där kunde de sedan själva välja mellan olika bakgrunder, exempelvis målgångsfotot för att på redan förhand visualisera den – en bra uppladdning med andra ord!
På uppdrag av LePacte AB, där Sture stod för konstruktion, produktion, etablering.

Läs mer »

AJ Produkter, SETT SYD

SETT står för ”Scandinavian Educational Technology Transformation” och är en mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet, och som precis ägt rum i tappningen ”Syd” på Malmömässan.
AJ Produkter var givetvis på plats och visade att smart skolinredning handlar om mycket mer än bara bord och bänkar – att det är avgörande för både trivsel och effektivitet.
Hur man på bästa sätt skapar en bättre arbetsmiljö, genom optimal inredning för framtidens lärmiljöer med fokus på ergonomi, ljuddämpning, förvaring och flexibilitet!

Läs mer »

Pricer, Paris Retail Week

Över 190 miljoner produkter, i över 16 500 butiker, i över 50 länder! Pricer AB utvecklar och tillverkar ett av de mest tillförlitliga systemen för elektroniska hyllkantsetiketter (ESL), även kallade digitala prisetiketter. Produkterna har snabb och pålitlig prestanda, marknadsledande batteritid och arbetar genom optisk-trådlös kommunikation. Systemen hjälper handlare att hantera alla uppgifter i butiken och förbättra affärsverksamheten. Pricer ställer just nu ut på Paris Retail Week, med ett skalbart monterkoncept framtaget av Sture och skapat för att återanvändas i flera olika utformningar det kommande året.

Läs mer »

Babybjörn, Kind+Jugend

BabyBjörn AB ställde återigen ut på Kind + Jugend, världens ledande mässa för premiumprodukter för barn och småbarn.

På en yta om 184kvm samsas produktkategorier, konferensrum, sociala ytor, en scen och servering i perfekt balans.
En stor LED-vägg samt Lightwalls synliggör ytterligare grafisk profil och budskap.

Utöver detta även en fantastisk, kreativ och fantasifull blomstervägg med en Sharingbox som lät besökarna få sina filmer/bilder tagna och uppladdade i sociala media – Detta för att presentera den helt nya och limiterade kollektionen: FLORALS

Läs mer »

Revent, IBIE Las Vegas

Revent ställde ut på IBIE i Las Vegas, 8-11 september – en av världens största och mest spektakulära mässor för bak- och matindustrin.
Dom välkomnade alla bagare till sin monter med konceptet ”American Show Bakery road show!” där det bjöds på bagerihantverk i världsklass, och i kombination med utbildningar och shower.
Revent är en världsledande tillverkare av högkvalitativa och energieffektiva rackugnar, med innovation som ett av deras främsta ledord.
Koncept och etablering av Sture Exhibitions & Events.

Läs mer »

Alpro, Lollopalooza Stockholm

Under Lollapalooza 2019 kan besökarna utöver musiken även njuta av andra upplevelser och happenings. Varför inte besöka Alpros supersnygga och imponerande tvåvånings-lounge med servering av 100% växtbaserad mat och dryck, välsmakande och hälsosamt. Samtidigt njuta av festivalen med utsikt från ovan – Chilla en stund helt enkelt!
Design, produktion och etablering av laget på Sture

Läs mer »

FNM, UITP Stockholm

Lekfull design. Italienska FNM S.p.A. ställde nyligen ut på UITP Global Public Transport Summit, med ett monterkoncept signerat Sture™. Med en specialproducerad takvepa om tre sektioner med lekfulla och organiska former drogs besökarnas blickar till montern. Inredningen var ett lekfullt och väl balanserat spel mellan organiska former och asymmetri, kompletterat med en härlig och modern färgsättning – Snyggt! Design: Ulf Grapensson Projektledning: Filip Bäckström

Läs mer »