Projekt | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

LÄS OM VÅRA PROJEKT

HÄR KAN NI LÄSA OM OCH TA DEL AV VÅRA SENASTE PROJEKT OCH FÖLJA MED BAKOM KULISSERNA OCH MYCKET MERA.

OCL Brorssons, Automässan Göteborg

Svenska Automässan är unik – Ingen annanstans i Norden medverkar lika många leverantörer, tillverkare, grossister, experter och specialister för motorbranschens servicemarknad.
Mässan har över 16.000 besökare som alla vill ta del av det senaste inom reservdelar och tillbehör, verkstadsutrustning, digitalisering, plåt och lack, däck och fälg etc.
OCL Brossons är som både designer och producent av fälgar oslagbart snabba från designidé till produktion och vidare till leverans. Deras egen designavdelning hämtar regelbundet intryck och inspiration från såväl de europeiska, de amerikanska samt de asiatiska marknaderna. Med andra ord; det är på OCL Brorssons man hittar nyheterna först!

Läs mer »

Pricer, NRF Retail Week NYC

Världens största detaljhandelskonferens och mässa, National Retail Federation ”NRF Retail Week”, pågår just nu i NYC och mässhallen fullständigt kokar av entusiastiska besökare.
Med 800+ utställare från 99 länder och med 100+ seminarier är mässan en massiv marknadsplats för detaljhandeln, fylld med transformativa, tekniska lösningar och de senaste trenderna inom retail.
Sture har återigen etablerat det skalbara och modulära monterkoncept vi skapat åt svenska Pricer AB, unikt anpassat efter ny monteryta och behov, i modern skandinavisk design givetvis!
Väl på plats har vi även trendspanat, och är nu fullmatade med inspiration och idéer: En viktig del i vår ambition att ligga i absolut framkant!

Läs mer »

Northern, IMM Köln

Med 15 års designerfarenhet känner Northern.no ett ansvar för att skapa vardagliga föremål som har potential att hålla över tid – både i skick och i karaktär, vilket även passar riktningen i branschen: Back to basics.

Ändå fram till söndag ställer dom ut på den internationella möbelmässan i Kön, imm cologne, med sina närmare 1200 utställare och otroliga 150.000 besökare som vill ta del av de senaste trenderna och innovationerna vad gäller inredningsdesign.
Konceptet är modernt, skandinaviskt och sobert med produkterna samt upplevelsen i fokus!

Läs mer »

Hultafors, AplusA

In every way, a partner to rely on!
Hultafors Group består av bl.a. varumärkena Snickers Workwear, Hultafors, Hellberg, Wibe Ladders och tillsammans bildar de en unik produktfamilj för professionella hantverkare.
I förra veckan ställde Hultafors ut på världens ledande mässa för skydd, säkerhet och hälsa på arbetsplats – A+A 2019 i Düsseldorf.
Mässan hade hela 2121 stycken utställare, från 63 länder och över 73 000 besökare var på plats för att ta del av det allra senaste.
Hultafors presenterade de olika varumärkena spridda på två monterytor i en väl avvägd balans med lika delar synlighet och tydlighet – den ena ytan om hela 260kvm med en ovanvåning på 36kvm, samt den andra om 100kvm.
Vi på Sture ™ är riktigt stolta över att få leverera Hultafors mässkoncept som håller en riktigt hög kvalité med snygg design – precis som deras produkter!

Läs mer »

Ox2, Vindkonferensen

Ox2 utvecklar, finansierar, konstruerar och hanterar stora projekt inom sektorn för förnybar energi.
Den 23-24 oktober besöker vindkraftsindustrin, politiker, experter och aktörer inom förnybar energi Münchenbryggeriet i Stockholm för den årliga Vindkonferensen, som är Sveriges främsta arena för nätverkande och kunskapsdelning inom området. Konferensen varvar seminarier och debatter med nätverk och aktiviteter i utställningshallen och Ox2 står redo att diskutera framtidens energi.

Läs mer »

Atomize, WTM London

Svenska Atomize ställer återigen ut med sin fina och väl synliga monter, denna gång på WTM på ExCel i London. Mässan tillika konferensen är navet för den globala resebranschen och reseidéer och länkar samman rese- och upplevelseköpare samt branschaktörer till över 5000 av världens största destinationer och varumärken. Förra årets WTM genererade en miljon möten, vilket resulterade i cirka 3 miljoner pund i kontrakt – Imponerande! Vi önskar vår partner Atomize stort lycka till, övertygade om att dom kör på stenhårt i dagarna tre!

Läs mer »

Hultafors, Bygg Reis Dag

Hultafors erbjuder pålitliga verktyg, åtkomstlösningar och personlig skyddsutrustning som ger professionella användare funktionalitet, säkerhet, skydd och effektivitet i toppklass.
Det breda sortimentet av handverktyg för alla typer av professionellt hantverk har sin grund i uppfinnandet av tumstocken för över 130 år sedan. Sortimentet är under ständig utveckling och dom fortsätter att pressa gränserna genom utveckling av innovativa verktyg och skyddsutrustning tillverkade av hållbara material.
I dagarna ställde Hultafors ut på Bygg Reis Deg, en norsk mässa för aktörer inom byggbranschen, arkitektur, design, konstruktion, handel och konsultföretag med en ”konceptbutik” tillika samlingsmonter för sina varumärken.
Inbjudande design och med access från tre håll, i härlig kontrast mellan ljust och mörkt, med tydlig avsändare och överblick av det breda sortimentet. – riktigt snyggt!

Läs mer »

TCS, Lidingöloppet

Lidingöloppet har arrangerats varje år sedan 1965, och är idag världens största terränglopp samt ingår i En Svensk Klassiker.
Titelsponsorn TCS skapade under årets upplaga på en inspirationsportal där löparna passerade efter att ha hämtat ut sina startbevis.
I portalen bjöds dom på inspirerande fakta och statistik kring loppet, kunde dela sina erfarenheter, sin story och sitt mål via en 18kvm stor LED-vägg, samt erbjöds möjligheten att få sin bild tagen i ett fotobås med green screen. Där kunde de sedan själva välja mellan olika bakgrunder, exempelvis målgångsfotot för att på redan förhand visualisera den – en bra uppladdning med andra ord!
På uppdrag av LePacte AB, där Sture stod för konstruktion, produktion, etablering.

Läs mer »

AJ Produkter, SETT SYD

SETT står för ”Scandinavian Educational Technology Transformation” och är en mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet, och som precis ägt rum i tappningen ”Syd” på Malmömässan.
AJ Produkter var givetvis på plats och visade att smart skolinredning handlar om mycket mer än bara bord och bänkar – att det är avgörande för både trivsel och effektivitet.
Hur man på bästa sätt skapar en bättre arbetsmiljö, genom optimal inredning för framtidens lärmiljöer med fokus på ergonomi, ljuddämpning, förvaring och flexibilitet!

Läs mer »