Covid-säkra arbetsplatser | Sture Exhibitions & Events – Brand environments

Säkra kontor - smittskydd för offentlig miljö

Folkhälsomyndigheten rekommenderar fortsatt distansarbete och visst fungerar denna lösning för många företag. För andra innebär den ett stort tapp i produktion, effektivitet, sämre sammanhållning mellan kollegor och arbetsteam – allt med en negativ påverkan på företagets faktiska resultat.

På Sture™ har vi specialiserat oss på säkra kontor, helt i enlighet med myndigheternas riktlinjer

Med full respekt för myndigheternas riktlinjer så finns det alternativa lösningar till att hålla kontoret operativt med personal på plats. Detta genom åtgärder som säkrar samtidigt om det följer dom regler och riktlinjer som finns, något som vi på Sture specialiserat oss på och kan kombinera med våra erfarenheter av inredningsdesign. Det handlar exempelvis om att sprida avstånden mellan såväl kollegor och arbetsteam, som kunder och besökare. Genom planering kan kontorslandskapet bl.a.  utformas till ett kluster av öar med arbetsplatser, samtliga med stationer för handsprit och avskärmande väggar, kommunikation och skyltning, etc.

Sture™ har tagit fram ett flertal färdiga produkter, för korttidshyra utan några som helst ingrepp i befintlig inredning men även permanenta lösningar för företag som vill smittskyddssäkra sina kontor över tid.

Varje lokal, våningsplan eller utrymme får en individuell anpassning utifrån dess unika behov. Vi erbjuder dessutom kostnadsfria designförslag och 3D-renderingar.

Hör av er till oss för att förbehållslöst diskutera hur en lösning för just ert företags unika infrastruktur kan se ut!

Förslag på lösningar för korttidshyra: