Popup- och Eventaktiveringar - Sture Exhibitions & Events – Brand environments

Popup- och Eventaktiveringar

Pop-up / Actionmarketing / Event – Möt er marknad på deras hemmaplan! Aktiveringar på temporära ytor, kopplade till exempelvis en pågående kampanj, nyhetslansering eller för att stärka varumärkeskännedom, är stekhett just nu! Många stadskontor, centrum och gallerior avsätter idag ytor till just denna typ av tillfälliga aktiveringar för att bidra till en levande och dynamisk miljö. Genom denna typ av aktivering kan man bygga varumärke, driva försäljning och ge snabba resultat genom att möta sin publik direkt på deras hemmaplan. Det handlar om att skapa intressanta teman, kampanjer och budskap som lyfter fram mervärden. Ni väljer platser, tidpunkter och era mest intressanta målgrupper - Flexibiliteten är stor och möjligheterna obegränsade.